Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyugat Magyarország fotósai képes leírás - Esküvő fotózás.tlap.hu
részletek »

Nyugat Magyarország fotósai - Esküvő fotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvofotozas.tlap.hu » Nyugat Magyarország fotósai
Keresés
Találatok száma - 13 db
Bányácski Kinga - Keszthely

Bányácski Kinga - Keszthely

Az esküvőjük életre szóló esemény, melynek örömteli pillanatait szeretnék az idő múlásával többször felidézni. Ebben szeretnék segítséget nyújtani az esküvőfotózással.Az esküvőn a kötelezően beállított fényképek mellett igyekszem a hangulatot fényképezni, azt az érzést visszaadni, mely azon a nagy napon, és az addig vezető úton jellemző a párra. A szerelem, a ragaszkodás, boldogság érzését és megnyilvánulásait.Az esküvő után az utómunkák során nagy hangsúlyt fektetek a fényképek átalakítására természetesen ha igény van rá, így is egyedivé, kreatívvá alakítva a fényképeket. Választható fekete-fehér, barnított, feliratozott, átalakított fénykép is.Amennyiben szeretnék megrendelni a fotózást, ill.kérdésük van, kérem e-mail címemre írjanak, vagy telefonon hívjanak.

Esküvőbázis

Esküvőbázis

Amit nyújtunk... Minden eseményt ketten fotózunk!!! Mennyire bosszantó amikor, nem készül fotó az első hitvesi csókról, a fogadalomtétel legmeghittebb pillanatáról, a szülői könnyekről amikor, Ti a boldogító 'igent' mondjátok ki... Nos, ha biztosra mentek, akkor ez nem fordulhat elő! Bízzatok meg bennünket, hogy megörökítsük számotokra a legfontosabb pillanatokat, két szemszögből két fotós segítségével és minden esemény visszanézhető, újra átélhető lesz a fotók által!

Horváth Csaba

Horváth Csaba

Horváth Csaba fényképész, esküvői-, gyermek-, reklám-, és eseményfotók készítése Pécsett és környékén.Közel tíz éve azonban természetfotózással is foglalkozom, amikor csak az időm engedi. A természet szeretete már gyermekkorom óta megvan. A fotózás révén ezt nemcsak a magam kedvtelésére, hanem mások örömére is művelhetem, hisz képeimmel üzenve, a rejtett pillanatokat megörökítve, mások is részesévé válhatnak a természetnek.

Horváth Fotó

Horváth Fotó

Fotóüzletünk története 1993-ban kezdődött, mikoris a Horváth család úgy döntött, hogy belép a fényképek varázslatos világába. Idővel sikerült szert tennünk egy fotólaborra, így azóta lehetőségünk van szinte minden kívánságot teljesíteni rövid idő alatt, hogy vevőink a legnagyobb elegédettséggel vihessék haza szép pillanataik emlékeit. A digitális technika fejlődése miatt üzletünk már 6 éve rendelkezik olyan fotólaborral, amelyik képes a digitális képekből normál fényképek készítésére is. Így cégünk már vállal mindenféle digitális adathordozón behozott képek elkészítését is.Mindenkit sok szeretettel várunk! Tisztelettel: Horváth István

Jillie foto

Jillie foto

Nagy Eszter fotomester honlapja.Tíz éves koromban fertőzött meg a fényképezés és azóta a rabja vagyok. 2007-ben végzetem a Simonyi Károly szakközépiskolában fényképész szakon, így az érdeklődésből gyorsan szerelem, majd hivatás lett. Munkáimmal számos pályázatot nyertem mind Magyarországon, mind külföldön. Szeretem, ha képeimen megjelenik a mozgalmasság, ha képeim megörökítik a pillanat örömét, így azóta leginkább esküvőket, gyermekeket, rendezvényeket fényképezem, és be kell, hogy valljam imádom a munkámat. Kérem, tekintse meg weboldamat, böngésszen képeim között.

Juhász Attila

Juhász Attila

Az esküvőfotózás célja az esküvő eseményeinek, fontosabb mozzanatainak megörökítése. Napjainkra az esküvőfotózás gondos felkészültséget igénylő fotós szakmává nőtte ki magát. Több fotós műfaj együtteseként megszületett egy összetett új szakma, a professzionális esküvő fotózás Amatőr fotósként kezdtem pályafutásomat. 19 évesen volt az első önálló kiállításom, Több évtizedes fotózási gyakorlattal vállalom esküvők, rendezvények fotózását, tablókészítését.. Kérem, látogassa meg weboldalamat. ha szükséges, kérem vegyék fel velem a kapcsolatot

Kasza József

Kasza József

Kasza József vagyok. 1968-ban Siófokon születtem, kisebb-nagyobb kitérőkkel itt élek, dolgozom. Életem eddigi eseményeinek taglalása helyett néhány szó arról, hogy miért is készítettem el ezt az oldalt: 1991 óta foglalkozom fotók készítésével, egy hobbinak indult néhány kép elkészítésével, ahogy sokan másoknál is. Idővel - mint, aki megpróbálja megmutatni az objektíven keresztül a világot - egyre jobban érdekelt a fotózásban rejlő kreativitás a pillanat megörökítésének lehetősége, művészete. Több kiállítás, könyvillusztráció elkészítése után a nagy nap pillanatait bemutató ezredmásodpercek kiragadása lett jelenlegi munkám, hobbim. Fotózni sok mindent lehet..... Megismételhetetlen és beállított témákat egyaránt, melyekből az oldalakon reményeim szerint találsz Neked tetszőt!

Molnár Adrien - Veszprém

Molnár Adrien - Veszprém

Több mint 20 éve foglalkozom esküvői fotózással.Fotóimmal a pillanat varázsát igyekszem megörökíteni. Ezek jelentik számomra a menyasszony csillogó szemét, a reggeltől kezdődő készülődés izgalmát.A veszprémi Óváros csendes szegletében megbúvó műterem meghitt környezetet nyújt a portréfotók készítéséhez. Várom sok szeretettel!Molnár Adrien

Molnár Fotó | Veszprém

Molnár Fotó | Veszprém

Fotóimmal a pillanat varázsát igyekszem megörökíteni. Az igazi szakmai munka a pár helyszínen történő fotózásával kezdődik, mely oldott vidám hangulatú. A nap további eseményeit, melyeket az elegancia és dekorativitás jellemez, résztvevőként élem át. Több mint 20 éve foglalkozom esküvői fotózással, mellyel az a célom, hogy a képek által minél inkább visszaadjam nektek életetek egyik legszebb napjának pillanatait, azt a meghatározó és felejthetetlen élményt, mely végigkíséri közös életeteket. Hívj bátran a 36 88 564 700-as, illetve a 36 20 579 6601-es telefonszámom, vagy üzenj a foto@molnarfoto.hu email címen!

Hirdetés
Momento Fotó

Momento Fotó

A Momento Fotó több, mint esküvői fotózás! A Momento egy teljesen frissen alakult, lendületes és kreatív fotós formáció. Természetesen a munkák gerincét az esküvői fotózás adja, de számtalan másik területről is örökítek meg pillanatokat. Reklámok, tárgyak, portrék, természet? Sokáig a fotózás csak a szabadidőmet töltötte ki, azonban az évek során sokat tanultam, fejlődtem, így lett szép lassan a szabadidőből munka. 2006 óta sokat foglalkoztam reklámfotózással, ami mellett sikerült a többi irányzat felé is elmozdulnom. Sok ember közül az vagyok, aki nagyon szereti amit csinál, amit csinálhat. A pillanatok megörökítéséhez ? melyek hosszú évekig legszebb emlékek lesznek ? elengedhetetlen a fotózás szeretete és a szakmai alázat. Like-olj, vagy kommentelj bátran, ha tetszenek a munkáim, látásmódom, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, beszéljük meg, hogy a Te nagy pillanataid közül melyikeket örökítsem meg!

Samu Mihály

Samu Mihály

Mivel minden esküvő egyszeri és megismételhetetlen, ezért mi biztosra megyünk és 2 fotóssal vállaljuk esküvők fotózását, sőt igény esetén a lakodalmi fergeteg-party-t is. A retusált fotókat DVD-n átadjuk. A képekből diaporámát (DVD-n lejátszható zenés bemutatót) és fotókönyvet készítünk.Fotók nagyítását is megoldjuk, akár poszter méretben is. Továbbá vállaljuk egyéb családi és céges események, épületek külső-belső fényképezését,reklám-fotózását.

Szabó János

Szabó János

Szabó János vagyok 53 éves Balatonlellén lakom ! A Szakmám a Fényképeszkedés de már hobbim is egyben! A fotókat a régi idők szerint filmmel készítem és előhívással adom át a rendelőnek kidolgozva! Igény szerint a kidolgozott képek mellé Cd - n is megkaphatóak a képek! A Szolgáltatás áráról bővebben emailben küldöm kérésre! Esküvő, családi és gyermek felvételek és bármilyen esemény, rendezvény, ház és üzlet külső-belső fotózását vállalom Balatonlellén és környékén kívánsága szerint. Hívására házhoz megyek. Amatőr kép kidolgozás.Névjegy készítés, laminálás A4-es méretig.

Varga fotó

Varga fotó

Munkáim között megtalálhatóak az esküvői fotózások, családi képek készítése, óvodai-bölcsödei fényképezés, iskolai csoportképek, osztályképek, tablóképek készítése, és ezekhez kapcsolódóan természetesen a számítógépes utó munka, pl. tablószerkesztés és reklámtábla, szórólap szerkesztés, és az utólagos képmanipulációk.A műtermemben készítettem egyedi portrékat és tárgyfotókat, ezekből igényesebb egyedi és nagy mennyiségű megrendelés is akadt. Megbíztak modellfotók készítésével is, amikből egyedi albumokat/fotókönyveket állítottam össze.

Tuti menü