Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közép Magyarország fotósai képes leírás: Vitézfotó - Vörös [2. oldal]
részletek »

Közép Magyarország fotósai: Vitézfotó - Vörös [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: eskuvofotozas.tlap.hu » Közép Magyarország fotósai
Keresés
Találatok száma - 20 db
Vitézfotó

Vitézfotó

Pár szó magamról: Vitéz Attila fényképész vagyok. A fotográfiával 1996-ban ismerkedtem meg a lovak világán keresztül. Érdeklődésem a sport fotóriporteri szakmára terelődött eközben elvégeztem a Práter utcai fényképész iskolát, hogy megalapozzam ismereteimet és közben áttértem a digitális technikára. 2003-tól Magyar Sport Újságírók Szövetségének a tagja is vagyok, és mellette párhuzamosan fotóriporteri és fotográfiai munkákat is folyamatosan végzek Munkáim során alábbi területeken fotózom;céges rendezvények, esküvő, tárgy, sport,riport ..stb.

Vlasics Ádám

Vlasics Ádám

Esküvői fotózás, kiváló minőség kedvező árak.Vlasics Ádám-nak hívnak. Először is üdvözöllek a honlapomon, örülök, hogy meglátogattad.Egy kicsit magamról, és a munkámról vagy mondhatom hobbimról: Jó pár esküvőn és rendezvényen vagyok túl, ami nagy boldogsággal tölt el. Sok párral ismerkedhettem meg, sok szép helyen jártam, számtalan pillanatot adhattam át az örökkévalóságnak. Munkám során sok pártól hallottam azt a mondatot, hogy nem lesz fotósunk mert a rokonságból valaki (vagy valakik) úgyis fényképeznek.Ezek szoktak azok az esküvők lenni ahol a párról nem sok jó kép készül.Pedig ez az esemény az élet egyik legfontosabb napja, mikor összekötjük az életünket valakivel.Hivatásos fotósként azt vallom, hogy ez az a nap amit meg kell örökíteni. Imádok fényképezni. Ott lenni mindenhol, meglátni és megörökíteni egy egy dolgot, pillanatot.

Vörös László

Vörös László

Szenvedélyem az esküvők minden szépségét megörökíteni, Célom az,hogy a képeimmel megmutassam az esküvő csodálatos érzéseit. Szeretek mindenhol ott lenni, de sehol sem látszani. Az esküvőt, mint eseményt egy kerek egészként (a készülődéstől a lámpaoltásig) élek meg , amibe nem csak a menyasszony és vőlegény tartozik, hanem az őket körülvevő öröm, elegancia, boldogság. Képeimmel szeretnék egy történetet elmesélni a Ti nagy napotokról!

Tuti menü