Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közép Magyarország fotósai képes leírás - Esküvő fotózás.tlap.hu
részletek »

Közép Magyarország fotósai - Esküvő fotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvofotozas.tlap.hu » Közép Magyarország fotósai
Keresés
Találatok száma - 20 db
024 Esküvői fotó

024 Esküvői fotó

Szeretnéd, ha esküvőd szinte minden mozzanata meg lenne örökítve ... Szeretnél rendkívüli, kreatív képeket ... Szeretnéd visszanézni, hogy a meghívottak hogy örültek a Ti nagy napotoknak ... Szeretnél néhány klasszikus beállított képet ... Szeretnél Rólatok néhány jó portrét ... és mindezt szeretnéd, ha egy megbízható gyakorlott fotós valósítaná meg ... akkor megtaláltad, akit keresel... Nézd meg honlapomat, minden kérdésedre választ kapsz. Ha mégsem, akkor írjál, mielőbb válaszolok.

And Action Kft

And Action Kft

Az And Action Kft. 2008 végén indult Kiskunhalasi és Budapesti tevékenységi hellyel. Elsődleges tevékenységi körünk minőségi, professzionális honlapok, weblapok, internetes portálok tervezése, grafikus webdizájn, webarculat készítése, webshop, webáruház készítése és üzemeltetése. Tevékenységi körünkbe tartozik még események (esküvők, családi ünnepek, konferenciák) fotózása és videózása valamint nyomdai előkészítő munkák készítése. Vállalkozásunk elsősorban budapesti, illetve kiskunhalasi és környékbeli (Kiskunmajsa, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Jánoshalma, Kiskunfélegyháza, Baja, Kecskemét, Kalocsa, stb...) kis- és középvállalkozások, intézmények, szervezetek, közösségek, magánszemélyek számára szeretne elérhető áron, minőségi honlapokat kínálni, szolgáltatásokat nyújtani, de az ország egész területéről szívesen várjuk leendő ügyfeleink érdeklődését.

Barna Péter

Barna Péter

Barna Péter vagyok. Több, mint 15 éve foglalkozom fotózással. Fő profilom az esküvő, és portréfotózás. Munkám során törekszem arra, hogy a megrendelő az átlagon felüli minőséget kapja, ezért meghitt, spontán vagy éppen bohó pillanatokat szeretem lefotózni. Nálam a beállított képeknél is fontos szempont az életközeli, természetes szituációk megörökítése. A technikámat és a látásmódomat folyamatosan fejlesztem, frissítem. Remélem, hogy az oldalon látható fényképekből összeállított ízelítő elnyerte tetszésüket, ha igen várom jelentkezésüket.

Farkasné Magyar Edit

Farkasné Magyar Edit

Soha sem szerettem, ha engem fényképeznek, ezért mihelyt tehettem én fogtam kezembe a fényképezőgépet. Bár az iskolai tanulmányaim másfelé tereltek, de a fényképezőgép mindig a kezembe volt. Több éve az egészségügyben dolgoztam, amikor egy régi barátnőm biztatására felkerestem egy neves műtermet ahova tanulót kerestek. Itt sajnos kiderült, hogy az iskolai rendszerből már kinőttem. Szerencsére Gábris Elek fényképészmester kézen fogott és megmutatta a szakma rejtelmeit és szépségeit. Több év alatt sok tudással és tapasztalattal gyarapodtam. Amikor Kecskeméten indult felnőttképzés, rögtön megragadtam a lehetőséget. Így lettem szakképzett fényképész. Mára a hobbiból munka lett.

Fekete Róbert

Fekete Róbert

Üdvözöllek honlapomon! Fekete Róbert fotós vagyok. Nagy szenvedélyem a fotózás, hiszen egy csodálatos munka a fotográfia. Fontos hogy a fotós, amit csinál, szívből csinálja. Felelősségteljes, de fantasztikus munka minden egyes felkérés. Sorozataim a ti legszebb napotok képi, szín és hangulatvilágát adják vissza. Szeretem a perspektívák adta lehetőségeket kihasználni. Fotóim egyfajta kreativizmust és a fotózsurnalista stílust képviselik. Az esküvő napján a készülődéstől, hajnalig, amíg a jó kedv tart ott vagyok, hogy minden fontos pillanat megörökítésre kerüljön. A fotózáson kívül a nap eseményeit mozgókép formájában is megörökítjük. Professzionális HD kamerával dolgozunk.

FotoRemix Stúdió

FotoRemix Stúdió

A Fotoremix Stúdió események fotózását, családi képek készítését és esküvők fotózását vállalja. Munkánkat mindig nagy odafigyeléssel, maximális igényességgel végezzük. Az esküvő előtt részletesen megbeszélünk minden tudnivalót a párokkal, így közösen határozzuk meg, milyen stílusú képeket szeretnétek. Ez a nap megismételhetetlen lesz az életetekben, ne hagyjátok, hogy akármilyen fotók készüljenek róla! Mivel másik tevékenységünk a poszter nyomtatás, vászonkép készítés, fényképekből festmények alakítása, így akár rögtön egyedi ajándékokat is rendelhettek tőlünk az elkészült képekről! Zenés slideshow készítés és fotókönyv szerkesztés szintén kérhető tőlünk!

Gócsa Mihály

Gócsa Mihály

Gócsa Mihály 1978-ban egy fotóművész vezette egyetemi szakkörben ismerte meg a fekete-fehér fényképkészítés fortélyait, a fotózás alapjait, majd az egyetem után a tápiószelei Agrobotanikai Kutatóintézetben kapott állást, ahol már fényképészként dolgozott. Gócsa Mihály iparengedélyét 1983-ban állították ki, amellyel elsősorban a privát szféra igényeit elégítette ki, ami családi események: esküvők, keresztelők, gyerekfotók készítését jelentette. A '80-as évek végére az iskolai és óvodai események rögzítése (ballagás, csoport és tablóképek), községi rendezvények megörökítése mellet a gazdasági és közszféra is megjelent a megrendelők sorában. A szolgáltatás végzés sem csak Tápiószele területére terjedt ki, hanem a környező településekre (Tápiószőlős, Farmos, Tápiógyörgye, Tápiószentmárton, Tápióbicske, Nagykáta).

Kapuvári Gábor

Kapuvári Gábor

2003 óta foglalkozom fotók készítésével, érdekel a fotózásban rejlő kreativitás, aprólékosság, a pillanat megörökítésének lehetősége. Az esküvői fotózás talán még szubjektívebb, mint a többi fotótéma. Az esküvőjére minden pár szeretné azt a fotóst megtalálni, aki jó technikai háttérrel és egyedi látásmóddal készíti el az egyéniségüket tükröző képeket. Fontos, hogy az esküvőn készített több száz fotó valóban emlék legyen, amiket később megnézve, az esküvőtök minden apró mozzanatát és nagy pillanatát fel tudjátok idézni. A galériákban lévő képeimen keresztül szeretném megmutatni, mit és hogyan látok én egy esküvőn. Nincs két ugyanolyan esküvő, így két ugyanolyan fotózás sem. Ha tetszenek a képeim, írjátok meg, mit szeretnétek, kérjetek ajánlatot az oldalon keresztül, vagy e-mailben/telefonon.

Kiskőrös fotó

Kiskőrös fotó

Engedd meg, hogy bemutatkozzam röviden! Nevem Varga Gyula, 2001-ben végeztem el a fényképész Okj-s képzést Kecskeméten.Másodállásban végzem a fényképezési elhivatottságomat.Két gyönyörű kislányom ,s egy nagyszerű anyuka a családom. Bár én Kiskőrösi vagyok, szívesen vállalok fotózást bárhol az országban...2009- ben is Pl: 4x fotóztam Bp.-en és környékén. Általában komplett esküvőket fényképezek, ami akár öltözködéstől, vagy vendégvárástól hajnali 2-3 ig tart.Digitális, nagy felbontású képeket kaptok tőlem, borítós DVD - ben. 400-1000 képet szoktam készíteni a programtól függően.A beállított képeket nagyon szeretem természetes fényben megoldani.

Hirdetés
Margó fotó

Margó fotó

A Margó Fotó munkájával már több mint 50 éve találkozhatnak azok, akik a színvonalas minőséget választják. Megfelelő szakmai és technikai háttérrel rendelkezünk, hogy igényes igazolvány, tabló, porté, esküvői, reklám és riport felvételeket készíthessünk. A régi megfakult, megtört képeket kijavítjuk, reprodukáljuk. Saját stúdiónkban a digitális technikával, hagyományos kidolgozással /retusálással/ a klasszikus fotográfia értékeit megtartva alkotjuk a legmodernebb fotókat. A gyors kidolgozás, a rövid vállalási határidő nem megy a minőség rovására! Célunk, hogy megrendelőink saját igényeit, elképzeléseit maximálisan figyelembe véve a legjobbat nyújtsuk.

Nyúl Endre

Nyúl Endre

1989-ben indultam kezdő fotósként a pályán. Műtermekben, kidolgozó laborokban és szaküzletekben szerzett tapasztalataim alapján 1996-ban alapítottam vállalkozásomat. A mestervizsgát 2002-ben tettem le. Kollégáimmal közösen széles megrendelői kör számára igyekszünk minőséget nyújtani megfizethető áron. A családokat, a cégeket, az iskolákat és egyéb közintézményeket egyaránt partnereink közt tudhatjuk. Stábunk kapacitása alkalmas arra, hogy egy időben három helyszínen dolgozzunk mind a fotó, mind a video területén. A film DVD-n, Blue-ray lemezen, a fotó digitális formában is megrendelhető. Kecskemét központi elhelyezkedése révén Mosonmagyaróvártól Szegedig az ország különböző területeiről érkeznek felkérések számunkra. Kiszállási költségünk minimális, sőt ha mindkét szolgáltatást mi végezzük, még kedvezőbb. Technikai hátterünket folyamatosan fejlesztjük, az új eljárásokat, szoftvereket igyekszünk hamar megismerni, beépíteni tevékenységünkbe.

ProFoto

ProFoto

Proksa István vagyok, 2002 óta foglalkozom komolyan fotózással, ezen belül esküvőfotózás, jegyes fotózás, gyermekfotózás, portréfotózás a számomra legjobban kedvelt téma.Hitvallásom, hogy az általam készített fotó pontosan vissza tudja adni a pillanat varázsát, hangulatát, az emberek érzéseit. A munkáim során törekszem a legmegfelelőbb kapcsolatot megtalálni mindenkivel, legyen az felnőtt vagy gyermek. A fotózások derűs, jókedvű hangulatban történnek, és ilyen körülmények között születnek a legszebb fotók. Mindig keresem azt a pillanatot, újra és újra, amikor fotóim által láthatom az emberek szemében az érzéseket, a sugárzó örömet, és boldogságot! Ezért szeretem a fotográfiát! Ha megbízható, felelősségteljes fotóst keresel, jó helyen jársz!

Rácz Éva

Rácz Éva

A szakértő szem tudja, melyik az Ön előnyös oldala és a beállítások, fények megkomponálásával tesz egy képet igazán széppé. Évek múlva örömmel és melegséggel a szívében fog a ma elkészült képekre tekinteni és biztosan nem mindegy hogyan fest rajtuk. Az esküvői képek az Ön emlékei, amelyek 20-30-50 év múlva lesznek igazán fontosak, de most kell jó döntést hoznia! Ma kell a megfelelő fényképészt kiválasztania! Ne hagyja, hogy életének legszebb pillanatai gyenge minőségben legyenek megörökítve! A legszebb oldalukról mutassa be Önöket, hogy örömmel és büszkén mutathassák meg ismerőseiknek, gyermekeiknek, unokáiknak esküvői képeiket!

Simples fotó-Szolnok

Simples fotó-Szolnok

A fantasztikus Simples mindig elkapja a pillanatot! Zseniális fotók egy zseniális csapattól. Bárhol, bárkiről és bármiről lehet jó képet készíteni, ebben száz százalékig biztos vagyok. De ennek módja, nézőpontjának, hangulatának pontos megkeresése az, ami az én dolgom, amit a profi eszközök, és programok segítenek, de soha nem helyettesítenek. Ez a keresés, kutatás az, amit a fotózásban leginkább szeretek. Építészmérnök is vagyok. Ezek a dolgok valahol összefonódnak, csak a ?munkával? eltöltött érzékeny kreatív órák arányában különbözik számomra a kettő. A keresés ugyanaz.

Somogyváry fotostudió

Somogyváry fotostudió

A fotóstudió (műterem), egy esküvői sorozat elkészítésének legideálisabb helyszíne, ahol professzionális világítástechnikával, hátterekkel és kellékekkel azon vagyok, hogy életetek legszebb és leglátványosabb napján igazán jó képek készüljenek rólatok. Egy esküvői fotósorozatban a modern, az extrém, a különleges, a klasszikus fotográfia stílusú beállításokig minden megtalálható. A fotó színes, fekete-fehér, vagy barnított. A képek digitális technikával készülnek, így van mód az azonnali visszanézésre. A képek az esküvőt követően feldolgozásra kerülnek (képkivágás, színegyensúly, digitális háttércsere, kontraszt) A képek kivétel nélkül mind retusáltak.

Süli Csaba

Süli Csaba

Süli Csaba szegedi fényképész vagyok. A fényképezés régi szenvedélyem és hobbim is egyben. 2003-ban teljesedett ki igazán, amióta komolyabban, hivatásszerűen is elkezdtem foglalkozni a fotózással. Így már mások felkérésének is eleget tehettem. A honlapomat igyekeztem úgy kialakítani hogy minél részletesebben be tudjam az Ön számára mutatni a szolgáltatásaimat, valamennyi elérhetőségemet és lehetőséget teremtsen arra is, hogy néhány fotómat megismerhesse. Fontosnak tartom, hogy a megrendelő elképzelései maradéktalanul teljesüljenek, így a különlegesebb kérések sem tántorítanak el. Célom a minőségi és emberközeli munka, az első megbeszéléstől a képek átadásáig, valamint olyan felvételek készítése, amely átadja a pillanat mámorát, érzelmeinket az élet minden területéhez kapcsolódva. Amennyiben a munkáim elnyerték a tetszését, felkeltették az érdeklődését bátran töltse ki az ajánlatkérő űrlapot, minden kötelezettségtől mentesen. Remélem, hogy ajánlatom elfogadása után Önt is az elégedett megbízóim körében üdvözölhetem.

Tusa Viktória

Tusa Viktória

Gyenesné Tusa Viktória vagyok,1991-ben végeztem a fényképész iskolában,nappali tagozaton. Büszke vagyok arra,hogy az iskolában elért kiváló eredményeim és a szakma kiváló tanulója versenyen való kimagasló teljesítményem miatt az iskola igazgatónője felmentett engem az év végi és szakmunkás vizsgák írásbeli és gyakorlati részének megtétele alól. A kitűnő bizonyítványomat átvehettem a szóbeli vizsga után.

Tuti menü