Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvő fotózás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tusa - Zoom [6. oldal]
részletek »

Esküvő fotózás képes leírás: Tusa - Zoom [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: eskuvofotozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Tusa Viktória

Tusa Viktória

Gyenesné Tusa Viktória vagyok,1991-ben végeztem a fényképész iskolában,nappali tagozaton. Büszke vagyok arra,hogy az iskolában elért kiváló eredményeim és a szakma kiváló tanulója versenyen való kimagasló teljesítményem miatt az iskola igazgatónője felmentett engem az év végi és szakmunkás vizsgák írásbeli és gyakorlati részének megtétele alól. A kitűnő bizonyítványomat átvehettem a szóbeli vizsga után.

Vámos Judit

Vámos Judit

A Vámos Fotó több mint 100 éves múltra tekint vissza. Jómagam 1975 óta vagyok fényképész. Az esküvők, rendezvények mellett gyermekek, iskolák fotózását is vállalom. A modernizációt szem előtt tartva, cégünk alapértékei nem változtak: 'Lépést tartok a technikával, de őrzöm a hagyományt'. A fotózás életforma, a munka mellett szabadidőmben is ennek élek. Legutóbb, a Bankcenter épületében volt nagysikerű kiállításom a természetfotóimból. Hadd álljon itt néhány, a kiállítás hangulatát bemutató idézet a Vendégkönyvből: 'Megsimogattad a lelkemet! Köszönöm' 'Köszönöm a pillanatot, átmelegíti a hétköznapokat.'

Varga Csaba

Varga Csaba

Professzionális esküvőfotózás az ország egész területén. Az esküvő eseményeinek fotózása fotózsurnaliszta megközelítésben, kreatív esküvőfotózás. Előfotózás - vagy e-session, ahol ún. eljegyzési képeket készítünk. Professzionális digitális utómunka. Fine Art albumok, fotókönyvek, fotóalbumok széles választéka.

Varga fotó

Varga fotó

Munkáim között megtalálhatóak az esküvői fotózások, családi képek készítése, óvodai-bölcsödei fényképezés, iskolai csoportképek, osztályképek, tablóképek készítése, és ezekhez kapcsolódóan természetesen a számítógépes utó munka, pl. tablószerkesztés és reklámtábla, szórólap szerkesztés, és az utólagos képmanipulációk.A műtermemben készítettem egyedi portrékat és tárgyfotókat, ezekből igényesebb egyedi és nagy mennyiségű megrendelés is akadt. Megbíztak modellfotók készítésével is, amikből egyedi albumokat/fotókönyveket állítottam össze.

Vass Attila

Vass Attila

Az esküvő akkora esemény, és egy olyan téma, hogy ha a szép pillanatokra és az ifjú pár érzéseire érzékeny fotós örökíti meg, akkor kiváló és sokszor megdöbbentően érzelem dús képek születhetnek. Én ilyen képeket szeretek készíteni. Maximalista vagyok, mindig jobb és jobb akarok lenni, hogy az átadott képek a lehető legnagyobb hatást tegyék rátok, illetve minél inkább adják vissza életetek egyik legnagyobb napjának a pillanatait. Az általam készített esküvői fotók attól lesznek egyediek, hogy a fotózás Debrecen leggyönyörűbb, legizgalmasabb helyszínein történik (pl. vidámpark, vasútállomás, repülőtér), egyedi, az érzelmeket leginkább kifejező beállításokban. Amennyiben bármilyen kérdés felmerül, forduljatok hozzám bizalommal, a weboldalamon található elérhetőségeim egyikén!

Veres János

Veres János

Az esküvő szép és felejthetetlen élmény mindenki életében. Fontos és nagy elhatározás, amit szüleinkkel, rokonainkkal és barátainkkal közösen ünnepelünk meg. A képekkel, amit készítek, igyekszem megállítani kicsit az időt és megörökíteni a legemlékezetesebb pillanatokat, hogy örömmel és büszkén mutathassák meg barátaiknak, gyermekeiknek, unokáiknak a fotókon keresztül, milyen is volt az a felejthetetlen nap.

Víg László

Víg László

Kreatív, természetes és élettel teli esküvői fotókat készítek életetek legkülönlegesebb napján. Esküvői fotózást, jegyesfotózást, párok fotózását Magyarországon kívül külföldön is vállalok. Hétfőtől csütörtökig akár 1 órás esküvői fotózás is kérhető. Pénteken és vasárnap minimum 3 órás, szombatonként pedig minimum 8 órás rendelkezésre állással vállalok esküvői fotózást. Igényesen utómunkázott, teljes felbontású fotókat adok át, az órák számától függően 300-500 db-ot. A hétköznapokon rendezett, valamint a novembertől márciusig megtartott esküvőkre speciális kedvezmények érvényesek.

Vitézfotó

Vitézfotó

Pár szó magamról: Vitéz Attila fényképész vagyok. A fotográfiával 1996-ban ismerkedtem meg a lovak világán keresztül. Érdeklődésem a sport fotóriporteri szakmára terelődött eközben elvégeztem a Práter utcai fényképész iskolát, hogy megalapozzam ismereteimet és közben áttértem a digitális technikára. 2003-tól Magyar Sport Újságírók Szövetségének a tagja is vagyok, és mellette párhuzamosan fotóriporteri és fotográfiai munkákat is folyamatosan végzek Munkáim során alábbi területeken fotózom;céges rendezvények, esküvő, tárgy, sport,riport ..stb.

Vlasics Ádám

Vlasics Ádám

Esküvői fotózás, kiváló minőség kedvező árak.Vlasics Ádám-nak hívnak. Először is üdvözöllek a honlapomon, örülök, hogy meglátogattad.Egy kicsit magamról, és a munkámról vagy mondhatom hobbimról: Jó pár esküvőn és rendezvényen vagyok túl, ami nagy boldogsággal tölt el. Sok párral ismerkedhettem meg, sok szép helyen jártam, számtalan pillanatot adhattam át az örökkévalóságnak. Munkám során sok pártól hallottam azt a mondatot, hogy nem lesz fotósunk mert a rokonságból valaki (vagy valakik) úgyis fényképeznek.Ezek szoktak azok az esküvők lenni ahol a párról nem sok jó kép készül.Pedig ez az esemény az élet egyik legfontosabb napja, mikor összekötjük az életünket valakivel.Hivatásos fotósként azt vallom, hogy ez az a nap amit meg kell örökíteni. Imádok fényképezni. Ott lenni mindenhol, meglátni és megörökíteni egy egy dolgot, pillanatot.

Hirdetés
Vörös László

Vörös László

Szenvedélyem az esküvők minden szépségét megörökíteni, Célom az,hogy a képeimmel megmutassam az esküvő csodálatos érzéseit. Szeretek mindenhol ott lenni, de sehol sem látszani. Az esküvőt, mint eseményt egy kerek egészként (a készülődéstől a lámpaoltásig) élek meg , amibe nem csak a menyasszony és vőlegény tartozik, hanem az őket körülvevő öröm, elegancia, boldogság. Képeimmel szeretnék egy történetet elmesélni a Ti nagy napotokról!

Zichy-Hadik kastély

Zichy-Hadik kastély

A háromcsillagos klasszicista kastélyszálló az ideérkező vendégek részére igényes szórakozást és zavartalan pihenést biztosít, távol a város zajától, csodás környezetben, mégis könnyen megközelíthető helyen, mindössze 9 km-re az egykori koronázóvárostól, Székesfehérvártól. A kastélyt Gróf Zichy Ferenc, a monarchia pénzügyminisztere építette 1821-ben. Keletkezésére vonatkozóan a tulajdonos családban érdekes szóbeli hagyomány tartotta fenn magát, miszerint Ferenc császár egy alkalommal így szólt volna Gróf Zichy Ferenchez: 'A jövő esztendei hadgyakorlatok Fejér megyében lesznek, hallom ott Önnek szép kastélya van, ott fogok megszállni.' A kastély abban az időben még nem volt meg, Zichy gróf azonban rögtön futárt menesztett azzal a paranccsal, hogy haladék nélkül fogjanak hozzá a kastély megépítéséhez. 8 hónappal alatt készült el a kastély.

Zoccfotó

Zoccfotó

A nagy napunk! Fotó, videó egy helyen...1976. szeptember 6-án születtem Karcagon. A fotózás valahol általános iskolás koromban kezdődött. Akkor kezdtem megérteni, hogy édesapám mit és miért csinált a sötét kamrában. Ugyan nem fogott meg a fekete-fehér otthoni laborálás, de a képek készítése igen. Keresztszüleimtől kapott első saját kis automata gépemmel megindult a képek gyártása. Később már a szülői gép is kezembe került, ahol megtanultam mit jelent 36 kockát jól beosztani. Később az első kölcsön kapott digitális géppel már minden más lett. Elkezdtem rendezvényeken fotózni, amit most is szívesen teszek, de már saját, komoly felszereléssel. Azóta ismereteimet a fotózás területén autodidakta módon fejlesztem, köszönve körülöttem lévő kollegák önzetlen segítségét. Életünk egyik legszebb pillanata az esküvő. Feladatom e nap múlhatatlan pillanatainak megörökítése, hisz ezek a képek lesznek azok, amelyek évek múltával is ugyanazon érzelmeket hozzák elő a párból, mint akkor, a nagy napon. Szeretnék olyan albumot átadni minden ifjú párnak, ami a kötelező beállításokon, csoportképeken túl, az esküvő eseményeit, hangulatát, valamint a násznép és a pár élményeit is képes megörökíteni.

Zoom Studio

Zoom Studio

Az esküvő fotózás a legösszetettebb feladat a fotósok számára.A folyamatos készültség, kreatív gondolkodás és a megfelelő szaktudás elengedhetetlen a pillanatok megörökítéséhez. Ezért azt hiszem nem kell különösebben ecsetelnem, miért fontos a megfelelő fotós kiválasztása egy esküvőre.A fénykép az ami, évek múltán igazi emlék lesz. A videót már nem kapjuk elő minden pillanatban, egy fotó viszont állandóan velünk lehet. Rossz képek miatt nem lehet megismételni az esküvőt!Ami igazán fontos, hogy jól érezzétek magatokat az esküvőtök napján, hiszen hangulatotok a képeken is meglátszik majd.Ezért fotózáskor fontosnak tartom, hogy a legkevésbé se zavarjam meg az események menetét.Amíg az esküvőtök napjára vártok, szívesen dokumentálom azt is, milyenek voltatok a nagy nap előtt.

Tuti menü