Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvő fotózás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Puskás - Torzsa [5. oldal]
részletek »

Esküvő fotózás képes leírás: Puskás - Torzsa [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: eskuvofotozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Puskás Tibor

Puskás Tibor

Puskás Tibor vagyok, 1975-ben születtem Miskolcon. Jelenleg is itt élek. A fotózás évek óta az egyik legnagyobb szenvedélyem. A képi világ, a vizuális megvalósítás, az esztétika gyermekkorom óta fontos szerepet töltött be az életemben. Főleg rajzoltam és festettem, fotózási ambíciómat a kislányom születése ihlette. Azután már nem volt megállás. Ez a kedvtelés, időtöltés egyre inkább magával ragadott, a részemmé vált. Felfedeztem, hogy képeim lassan túlnőnek a családi kereteken, és képes vagyok velük másoknak is örömet szerezni, vagy éppen hasznára válni. Igyekeztem minden létező forrást megragadni, hogy érdeklődésemet komoly szakmai alapokra helyezhessem. Emellett egyre több területen próbáltam ki magam, sikeresen szerepeltem pályázatokon, közben felszerelésemet olyan szintre bővítettem, hogy képes legyek megfelelni a legkülönfélébb fotós kihívásoknak. Immáron ötödik éve foglalkozom gyerekek fotózásával, egyedi, montázstechnikával készülő szezonális köszöntőlapok, képeslapok készítésével, tevékenykedem esküvői fotósként, készítek tárgy-, rendezvény-, esemény fotókat, portréfelvételeket igény szerint. Az oldalam elnevezése, mely egyben fotós munkásságom 'védjegye' is, snipfoto. A becenevem alapján választottam, mert talán többen ismernek engem Snip néven, mint egyébként. :) Végezetül szeretettel ajánlom a galériáimat...

Rácz Éva

Rácz Éva

A szakértő szem tudja, melyik az Ön előnyös oldala és a beállítások, fények megkomponálásával tesz egy képet igazán széppé. Évek múlva örömmel és melegséggel a szívében fog a ma elkészült képekre tekinteni és biztosan nem mindegy hogyan fest rajtuk. Az esküvői képek az Ön emlékei, amelyek 20-30-50 év múlva lesznek igazán fontosak, de most kell jó döntést hoznia! Ma kell a megfelelő fényképészt kiválasztania! Ne hagyja, hogy életének legszebb pillanatai gyenge minőségben legyenek megörökítve! A legszebb oldalukról mutassa be Önöket, hogy örömmel és büszkén mutathassák meg ismerőseiknek, gyermekeiknek, unokáiknak esküvői képeiket!

Samu Mihály

Samu Mihály

Mivel minden esküvő egyszeri és megismételhetetlen, ezért mi biztosra megyünk és 2 fotóssal vállaljuk esküvők fotózását, sőt igény esetén a lakodalmi fergeteg-party-t is. A retusált fotókat DVD-n átadjuk. A képekből diaporámát (DVD-n lejátszható zenés bemutatót) és fotókönyvet készítünk.Fotók nagyítását is megoldjuk, akár poszter méretben is. Továbbá vállaljuk egyéb családi és céges események, épületek külső-belső fényképezését,reklám-fotózását.

Sás Benedek

Sás Benedek

Szeretek újat alkotni, elszakadni a sablonoktól, és a képeimmel azt az élményt visszaadni, ami a párral való kapcsolatból az esküvő napján születik. Képeim stílusa a zsurnaliszta és a kreatív fotóstílus metszete. A galériámban esküvői képeket, és más referencia anyagot is találhatsz. A gyakran ismételt kérdések menüben az esküvői fotózással kapcsolatos kérdésekre kaphatsz választ. Árajánlatot személyre szabottan, az oldalamon leírt pontok alapján emailben küldök. Talán ennyit szövegesen, remélem a képek magukért beszélnek.Jó böngészést!

Simples fotó-Szolnok

Simples fotó-Szolnok

A fantasztikus Simples mindig elkapja a pillanatot! Zseniális fotók egy zseniális csapattól. Bárhol, bárkiről és bármiről lehet jó képet készíteni, ebben száz százalékig biztos vagyok. De ennek módja, nézőpontjának, hangulatának pontos megkeresése az, ami az én dolgom, amit a profi eszközök, és programok segítenek, de soha nem helyettesítenek. Ez a keresés, kutatás az, amit a fotózásban leginkább szeretek. Építészmérnök is vagyok. Ezek a dolgok valahol összefonódnak, csak a ?munkával? eltöltött érzékeny kreatív órák arányában különbözik számomra a kettő. A keresés ugyanaz.

Somogyváry fotostudió

Somogyváry fotostudió

A fotóstudió (műterem), egy esküvői sorozat elkészítésének legideálisabb helyszíne, ahol professzionális világítástechnikával, hátterekkel és kellékekkel azon vagyok, hogy életetek legszebb és leglátványosabb napján igazán jó képek készüljenek rólatok. Egy esküvői fotósorozatban a modern, az extrém, a különleges, a klasszikus fotográfia stílusú beállításokig minden megtalálható. A fotó színes, fekete-fehér, vagy barnított. A képek digitális technikával készülnek, így van mód az azonnali visszanézésre. A képek az esküvőt követően feldolgozásra kerülnek (képkivágás, színegyensúly, digitális háttércsere, kontraszt) A képek kivétel nélkül mind retusáltak.

Süli Csaba

Süli Csaba

Süli Csaba szegedi fényképész vagyok. A fényképezés régi szenvedélyem és hobbim is egyben. 2003-ban teljesedett ki igazán, amióta komolyabban, hivatásszerűen is elkezdtem foglalkozni a fotózással. Így már mások felkérésének is eleget tehettem. A honlapomat igyekeztem úgy kialakítani hogy minél részletesebben be tudjam az Ön számára mutatni a szolgáltatásaimat, valamennyi elérhetőségemet és lehetőséget teremtsen arra is, hogy néhány fotómat megismerhesse. Fontosnak tartom, hogy a megrendelő elképzelései maradéktalanul teljesüljenek, így a különlegesebb kérések sem tántorítanak el. Célom a minőségi és emberközeli munka, az első megbeszéléstől a képek átadásáig, valamint olyan felvételek készítése, amely átadja a pillanat mámorát, érzelmeinket az élet minden területéhez kapcsolódva. Amennyiben a munkáim elnyerték a tetszését, felkeltették az érdeklődését bátran töltse ki az ajánlatkérő űrlapot, minden kötelezettségtől mentesen. Remélem, hogy ajánlatom elfogadása után Önt is az elégedett megbízóim körében üdvözölhetem.

Szabó Ivett

Szabó Ivett

Szabó Ivett és fotográfus csapata csupa természetes és önfeledt pillanatot örökít meg, amik tükrözik az emberek egyéniségét. Munkánkban az képviseli a legnagyobb értéket, hogy nem klisék alapján dolgozunk, hanem a párokkal közös alkotásnak tekintünk minden egyes esküvőt. Esküvői fotóink nem azt tükrözik, hogy mi hogyan képzeljük el a szerelmet. Megteremtjük nektek azt a hangulatot, hogy Ti magatok mesélhessétek el a történeteteket. Ezen kívül portré és akt fotók készítését is vállaljuk műteremben vagy akár a szabadban, de mindenképpen kreatívan a megrendelő személyiségét középpontba helyezve.

Szabó János

Szabó János

Szabó János vagyok 53 éves Balatonlellén lakom ! A Szakmám a Fényképeszkedés de már hobbim is egyben! A fotókat a régi idők szerint filmmel készítem és előhívással adom át a rendelőnek kidolgozva! Igény szerint a kidolgozott képek mellé Cd - n is megkaphatóak a képek! A Szolgáltatás áráról bővebben emailben küldöm kérésre! Esküvő, családi és gyermek felvételek és bármilyen esemény, rendezvény, ház és üzlet külső-belső fotózását vállalom Balatonlellén és környékén kívánsága szerint. Hívására házhoz megyek. Amatőr kép kidolgozás.Névjegy készítés, laminálás A4-es méretig.

Hirdetés
Szabó Pál

Szabó Pál

Nálam minden pár fotogén! Részt venni egy házaspár legfontosabb napján, igazán felemelő feladat.A képeken visszaadom a legszebb érzésiteket,amikre Ti és hozzátartozóitok is boldogan emlékeznek majd vissza hosszú évek múltával.

Szabó Zsolt

Szabó Zsolt

Szabó Zsolt fényképész vagyok. 1989-ben fényképész szakon végeztem Debrecenben. Stílusomban a könnyebb és természetesebb formák kedvelője vagyok. Folyamatosan újítom a beállításokat, és az alkalmazott grafikákat. Az esküvők és rendezvényfotók mellett, óvodáknak és iskoláknak is minden igényét kielégítő szolgáltatást kínálok. Kérem nézzen körül a galériámban és ismerkedjen meg szolgáltatásaimmal. Amennyiben felkeltettem érdeklődését telefonon szívesen tájékoztatom áraimról.

Szántó György

Szántó György

A MÚOSZ fotóriporteri szakának elvégzése után a megye napilapjánál, a Népújságnál helyezkedtem el, majd a Heves megyei Napnál megszünéséig. Közel húsz évig dolgoztam fotóriporterként a napilapnál, valamint a rovatvezetői feladatokat is elláttam. Tagja vagyok a MÚOSZ-nak és a Nemzetközi Sport Újságiró Szövetségnek (A.I.P.S.) nek. Fő területem a belpolitika és a sport volt, ebben az időszakban önálló kiállításokat is rendeztem, és több alkalommal díjazták felvételeimet. Megfordultam a világ számos pontján - Dél-Afrikától az Egyesült Államokig -, ami újabb impulzust jelentett szakmai pályafutásom során. Turisztikai, utazási témájú fotó sorozatokat készítettem és készítek most is, amelyek közül számos felvétel jelent meg a hazai szakfolyóiratokban, utazási katalógusokban. Fotóim több alkalommal megjelentek az Év Sajtófotója könyvben és kiállitásokon . Önálló vállalkozásom immáron két évtizede működik, és egyre több visszatérő partnert köszönthet megrendelőim között. Az évek során folyamatosan fejlesztettem technikai hátteremet a megrendelők igényei szerint. Többek között rendezvények, konferenciák, tárgy-és épületfelvételek mellett a riportfotózást, kiadványokhoz ilusztációkat és esküvők megörökítését vállalom.

Szima Norbert

Szima Norbert

A házasságkötés teljes ideje alatt állok rendelkezésére, így lehetőséget nyújtok az esküvői készülődéstől a lagziig tartó esküvő fotózásra.Az esküvői fotózás után az esküvő fotók feldolgozását követően, eredeti, nagy felbontásban, digitális formában és igény szerint, papírképként adom át a fényképeket. Esküvő fotós weboldalamon ajánlatokkal és referenciákkal várom az érdeklődni vágyókat.

Szmolár Márk esküvői fotós

Szmolár Márk esküvői fotós

Weboldalamon fő témája az esküvő-, és riportfotózás. A folyamatosan frissülő galériákban nyomon követhetitek riporteri munkámat a számomra legérdekesebb területeken. Az esküvői fotó galériában található kreatív fotók és képriportok egy fiatal fotóriporter látásmódján keresztül adják vissza az esküvő legszebb pillanatait. Az esküvői fotózás mellett manapság kötelező velejárója a jegyes fotózás (e-session) is. Oldalam ezt a témát is felöleli és néhány képriporton keresztül bemutatja a a love session képek érzelmekkel teli világát.

Szulyák Gizella

Szulyák Gizella

Ha az életet kalandnak fogjuk fel,akkor számotokra most kezdődik a legjobb része,mert minden élmény akkor válik igazán fontossá,ha az megosztható. Megtisztelnétek azzal,hogy életetek egyik legnagyobb élményének megörökítéséhez engem kértek fel.

Toplak Zoltán

Toplak Zoltán

Szeretettel üdvözöllek Benneteket!Engedjétek meg, hogy először is gratuláljak a házasságkötési szándékotokhoz.Hivatásom szerint szabadúszó fotóriporter és tapasztalt esküvőfotós vagyok. Mindig törekszem az ügyfeleim maximális kiszolgálására és elégedettségük elnyerésére. Esküvőfotózás során fontosnak tartom az érzelmek, a jellegzetes pillanatok és a váratlan helyzetek megörökítését.Keressetek bizalommal és kérjetek személyre szabott árajánlatot.

Torzsa Lajos

Torzsa Lajos

Az esküvői fotós feladata sokkal könnyebb, ha a párral korában már jegyesfotózás keretében is együttműködött. A jegyesfotózásban az a jó, hogy az esküvői izgalmai nélkül végig lehet fotózni egy kellemes napot, ahol a pár és az esküvői fotós megismerik egymást, összeszoknak, egyfajta bizalom alakul kiközöttük. Az esküvő alkalmával a pár már úgy tud viszonyulni az esküvői fotóshoz, mint egy kedves ismerőséhez. Ráadásul Budapest mindehhez kiváló esküvői fotós helyszíneket tud biztosítani.

Tuti menü