Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvő fotózás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kastély - ProFoto [4. oldal]
részletek »

Esküvő fotózás képes leírás: Kastély - ProFoto [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: eskuvofotozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Kastély specialista

Kastély specialista

A kastélyspecialista ajánlatai. Rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín, konferenciahelyszín, étterem, szálloda. Kastélyhotel, kastélyszálloda, kastélyétterem.Kastély, kastély szálloda, kastélyhotel, palota, kúria, udvarház, rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín... Weboldalunkat az elegáns környezetet kedvelő magánszemélyek, turisztikai szakemberek, rendezvény- és esküvőszervezők számára hoztuk létre. Helyszíngazdák, szállodai és éttermi specialisták valamint kommunikációs szakemberek véleményének meghallgatása, több éves fejlesztés után mutatkozunk be. Kastély kereső: kirándulás, magánlátogatás, céges rendezvény, konferencia, sajtótájékoztató, termékbemutató, partnerparty. Esküvő, baráti összejövetel, privát party. Ha eseménye megálmodott helyszíne kastély, palota, kúria vagy udvarház, nálunk ezt is megtalálja.

Kasza József

Kasza József

Kasza József vagyok. 1968-ban Siófokon születtem, kisebb-nagyobb kitérőkkel itt élek, dolgozom. Életem eddigi eseményeinek taglalása helyett néhány szó arról, hogy miért is készítettem el ezt az oldalt: 1991 óta foglalkozom fotók készítésével, egy hobbinak indult néhány kép elkészítésével, ahogy sokan másoknál is. Idővel - mint, aki megpróbálja megmutatni az objektíven keresztül a világot - egyre jobban érdekelt a fotózásban rejlő kreativitás a pillanat megörökítésének lehetősége, művészete. Több kiállítás, könyvillusztráció elkészítése után a nagy nap pillanatait bemutató ezredmásodpercek kiragadása lett jelenlegi munkám, hobbim. Fotózni sok mindent lehet..... Megismételhetetlen és beállított témákat egyaránt, melyekből az oldalakon reményeim szerint találsz Neked tetszőt!

Kiskőrös fotó

Kiskőrös fotó

Engedd meg, hogy bemutatkozzam röviden! Nevem Varga Gyula, 2001-ben végeztem el a fényképész Okj-s képzést Kecskeméten.Másodállásban végzem a fényképezési elhivatottságomat.Két gyönyörű kislányom ,s egy nagyszerű anyuka a családom. Bár én Kiskőrösi vagyok, szívesen vállalok fotózást bárhol az országban...2009- ben is Pl: 4x fotóztam Bp.-en és környékén. Általában komplett esküvőket fényképezek, ami akár öltözködéstől, vagy vendégvárástól hajnali 2-3 ig tart.Digitális, nagy felbontású képeket kaptok tőlem, borítós DVD - ben. 400-1000 képet szoktam készíteni a programtól függően.A beállított képeket nagyon szeretem természetes fényben megoldani.

Kreatív fotó

Kreatív fotó

Esküvői Fotók készítése.A Kreatív Fotó Stúdió 2001-óta áll az ügyfelek rendelkezésre. A kezdeti fotóművészeti tevékenységet folyamatosan váltotta fel az egyedi igényekre alapozott alkotótevékenység. Az esküvő- és céges fotózások mellett elsősorban portrék, aktok, modell, gyermek és családi fotózások kerültek a középpontba. Időközben a glamour, és szexi 'háziasszony fotózás'-ra, kismama fotózásra is egyre több igény mutatkozott. Akik stílusom miatt engem választottak, örömmel látták magukat sokszor újszerű felfogásban is a fotókon. Emellett a régies, és a retro stílusok, megvilágítások is a kedvenceim. Kérem nézzen körül galériáimban, ismerkedjen meg műtermemmel (mely légkondicionált) és szolgáltatásaimmal. Dienes István

Leiner András

Leiner András

Leiner András profi esküvői fotográfus oldala. Fő profilom az esküvői fotózások Célom az, hogy kiváló minőségű munkámmal az idővel elővett riportjaimnak hála mosolyt csaljak az ügyfeleim részére, hiszen a megörökített pillanat az ő életüknek a legszebb pillanatai. Fő a természetesség és ez tükrözi a munkámat is, hiszen profi esküvői fotósként a spontán elkapott fotók adják vissza a hangulatot nem pedig a beállított mesterséges környezet, merev mosolyok. Tekintse meg az esküvői galériámat és hívjon bátran.

Lénárt Márton

Lénárt Márton

Lenart Márton fotói, sportfotók, légi fotózás, rendezvényfotók, reklám- és termékfotók, esküvői fotók, kiadványfotók, műszaki felvételek.A fotózás a hobbim és ebből is élek - vallja magáról Lénárt Márton. Jó neki - állíthatja a külső szemlélő, ám elég Marci képeire nézni, máris egyértelmű: ezekből a fotókból meg lehet élni. A szakma elméleti részét a budapesti Práter utcai fényképész iskolában elsajátító fiatalember az egri Majoros Tamás Fuji Fotócentrumában tanulta meg, hogy a gyakorlatban mit jelent a fotózás. A mélyvizet aztán a Heves Megyei Hírlap jelentette, ahol 2007 óta fotóriporterként méreti magát képeivel nap, mint nap. A felszínen maradástól jóval többre vágyó ifjú tehetségét az Axel Springer országos sajtófotó pályázaton sportkategóriában 2007-ben és 2009-ben elnyert második helyezés is bizonyítja. Szavakból ennyit: a képek úgyis magukért és Lénárt Mártonért beszélnek.

Margó fotó

Margó fotó

A Margó Fotó munkájával már több mint 50 éve találkozhatnak azok, akik a színvonalas minőséget választják. Megfelelő szakmai és technikai háttérrel rendelkezünk, hogy igényes igazolvány, tabló, porté, esküvői, reklám és riport felvételeket készíthessünk. A régi megfakult, megtört képeket kijavítjuk, reprodukáljuk. Saját stúdiónkban a digitális technikával, hagyományos kidolgozással /retusálással/ a klasszikus fotográfia értékeit megtartva alkotjuk a legmodernebb fotókat. A gyors kidolgozás, a rövid vállalási határidő nem megy a minőség rovására! Célunk, hogy megrendelőink saját igényeit, elképzeléseit maximálisan figyelembe véve a legjobbat nyújtsuk.

Molnár Adrien - Veszprém

Molnár Adrien - Veszprém

Több mint 20 éve foglalkozom esküvői fotózással.Fotóimmal a pillanat varázsát igyekszem megörökíteni. Ezek jelentik számomra a menyasszony csillogó szemét, a reggeltől kezdődő készülődés izgalmát.A veszprémi Óváros csendes szegletében megbúvó műterem meghitt környezetet nyújt a portréfotók készítéséhez. Várom sok szeretettel!Molnár Adrien

Molnár Fotó | Veszprém

Molnár Fotó | Veszprém

Fotóimmal a pillanat varázsát igyekszem megörökíteni. Az igazi szakmai munka a pár helyszínen történő fotózásával kezdődik, mely oldott vidám hangulatú. A nap további eseményeit, melyeket az elegancia és dekorativitás jellemez, résztvevőként élem át. Több mint 20 éve foglalkozom esküvői fotózással, mellyel az a célom, hogy a képek által minél inkább visszaadjam nektek életetek egyik legszebb napjának pillanatait, azt a meghatározó és felejthetetlen élményt, mely végigkíséri közös életeteket. Hívj bátran a 36 88 564 700-as, illetve a 36 20 579 6601-es telefonszámom, vagy üzenj a foto@molnarfoto.hu email címen!

Hirdetés
Momento Fotó

Momento Fotó

A Momento Fotó több, mint esküvői fotózás! A Momento egy teljesen frissen alakult, lendületes és kreatív fotós formáció. Természetesen a munkák gerincét az esküvői fotózás adja, de számtalan másik területről is örökítek meg pillanatokat. Reklámok, tárgyak, portrék, természet? Sokáig a fotózás csak a szabadidőmet töltötte ki, azonban az évek során sokat tanultam, fejlődtem, így lett szép lassan a szabadidőből munka. 2006 óta sokat foglalkoztam reklámfotózással, ami mellett sikerült a többi irányzat felé is elmozdulnom. Sok ember közül az vagyok, aki nagyon szereti amit csinál, amit csinálhat. A pillanatok megörökítéséhez ? melyek hosszú évekig legszebb emlékek lesznek ? elengedhetetlen a fotózás szeretete és a szakmai alázat. Like-olj, vagy kommentelj bátran, ha tetszenek a munkáim, látásmódom, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, beszéljük meg, hogy a Te nagy pillanataid közül melyikeket örökítsem meg!

Nagy Erika

Nagy Erika

Nagy Erika vagyok, fényképész. 20 éve gyakorlom ezt a szakmát, szeretetét fényképész Nagyapámtól örököltem, és úgy érzem éppen az a csodálatos benne, hogy egy életen át mindig lesz mit tanulnom a fények és árnyékok játékáról. A Jelen pillanatra esküdtem. A pillanatra, mely sohasem ismételhető meg. Egyedi és kivételes, mindenki életében más, mert a hangulatoktól, körülményektől, benyomásoktól függ. Talán éppen a különleges, múló pillanatok miatt lett munkám fő profilja az esküvői fotózás. Nincs két egyforma menyasszony és vőlegény, nincs két egyforma hangulat, impulzus. Ezért is olyan sokszínű, mert a rutin csak technikailag segít, de emberileg sokkal több szükséges a munkámhoz ezen a kivételes napon. Enyém tehát kicsit a probléma-, a feszültségoldó és nem utolsó sorban a hangulatkeltő szerepe is. Mert, bizony általában velem kezdődik a nap, és az első félszeg mosolyon együtt kell átlendülnünk. A megbeszélés és egyeztetés után a személyes kapcsolat segít a teljes kép kialakulásában. Kiderül, hogy szokatlan, vagy esetleg klasszikus megoldások állnak közelebb a házasulandó párhoz, akinek az életében ez a legmeghatározóbb nap, így a legelőnyösebb megoldásokkal kell segítenem elképzeléseiket, anélkül, hogy bármit is rájuk erőltetnék. Sohasem dolgozom meghatározott sablon alapján, remélem, ezt tükrözik is képeim. Tapasztalatokban sincs hiány, hiszen az elmúlt 20 év alatt sok rendkívü

Nagytétényi kastély

Nagytétényi kastély

A magyar késő-barokk építészet kiváló alkotásai közé tartozó nagytétényi Száraz-Rudnyánszky kastély a Grassalkovich-típusú kastélyok stílusjegyeit mutatja. A trapézidomba komponált, A betűt formázó épülettömb északra néző cour d'honneur-ös (díszudvaros) főhomlokzatát barokk programmal alakították ki. A korszak igényei szerinti, kissé színpadias, gazdag fény-árnyék hatásokat biztosító párkányok, pilaszterek, oszlopok és fülkék tagolják. Az igényes szobrászati dísz méltó koronája az épületnek: a kupolára emlékeztető tetőszerkezettel fedett középrizalit oromzatában a Száraz és Rudnyánszky család címere büszkélkedik.

Nelli fotó

Nelli fotó

Nelli esküvői fotós oldala - Nöi fotós vállal esküvői fotózást. Szertartások fotózása, szabadtéri és műtermi beállított képek készítése. Igényes munka, megfizethető áron az ország egész területén.Nelli vagyok, néhány mondatban szeretnék bemutatkozni, ismertetni a szolgáltatásaimat. A fényképezés - ami az örökkévalóságba emeli át a pillanatot - hamar magával ragadott. Már egész fiatalon belevetettem magam a fotózás rejtelmeinek felfedezésébe, fotós tanulmányaimat a Théba Művészeti Szakközépiskolában, majd a Práter utcai szakiskolában folytattam. A fotózással való ismerkedést analóg rendszerrel kezdtem, de haladva a korral áttértem a digitális technikára, már sok éve profi minőségű digitális tükörreflexes (DSLR) gépeket használok.

Nyúl Endre

Nyúl Endre

1989-ben indultam kezdő fotósként a pályán. Műtermekben, kidolgozó laborokban és szaküzletekben szerzett tapasztalataim alapján 1996-ban alapítottam vállalkozásomat. A mestervizsgát 2002-ben tettem le. Kollégáimmal közösen széles megrendelői kör számára igyekszünk minőséget nyújtani megfizethető áron. A családokat, a cégeket, az iskolákat és egyéb közintézményeket egyaránt partnereink közt tudhatjuk. Stábunk kapacitása alkalmas arra, hogy egy időben három helyszínen dolgozzunk mind a fotó, mind a video területén. A film DVD-n, Blue-ray lemezen, a fotó digitális formában is megrendelhető. Kecskemét központi elhelyezkedése révén Mosonmagyaróvártól Szegedig az ország különböző területeiről érkeznek felkérések számunkra. Kiszállási költségünk minimális, sőt ha mindkét szolgáltatást mi végezzük, még kedvezőbb. Technikai hátterünket folyamatosan fejlesztjük, az új eljárásokat, szoftvereket igyekszünk hamar megismerni, beépíteni tevékenységünkbe.

Objektív fotó

Objektív fotó

Az Objektív Fényképészeti kkt 1986-ban alakult. Engem akkoriban nagyon zavart az igénytelen, tucatbeállításokon alapuló profi fényképezés, nem fértem be sehová. Ezért alapítottam meg cégemet olyan emberekkel, akik munkájukat saját ötleteikkel és állandó önfejlesztéssel kívánták megvalósítani. Szerintem a fényképezésnek mindig az újdonságot, az aktualitást kell hordoznia egy állandó értékrendszer mentén. Hosszú ideje fiam a legfőbb társam ebben, aki a professzionális modellfotozás új úttörője! Munkatársaink lelkes, profi szakemberek, nélkülük nem tudnám elképzelni az életemet! Próbáljon ki minket! Kaszás Attila

Premier Foto

Premier Foto

Esküvői fotózás és gyermek fotós, stúdió Nyíregyháza. Bátran kérdezzétek a fotóst esküvőtök előtt... Egy tapasztalt fotós több esküvőn dolgozott már, ezért nyugodtan kikérhetitek a tanácsait esküvőtök előtt. Sőt, aki a szakmáját komolyan gondolja, az örömmel fogadja a kérdéseket és a találkozásokat. Minden beszélgetés egy lehetőség a kételyek eloszlatására. Ne hallgassátok el, ha valami problémátok van, vagy hiányosságot tapasztaltok. Az a fotós, aki tényleg tiszta szívvel adja tudása legjavát, örömmel veszi a kritikát. Jó tanácsként fogadja mi is az, amin érdemes változtatnia. Így van ez az élet minden területén!

ProFoto

ProFoto

Proksa István vagyok, 2002 óta foglalkozom komolyan fotózással, ezen belül esküvőfotózás, jegyes fotózás, gyermekfotózás, portréfotózás a számomra legjobban kedvelt téma.Hitvallásom, hogy az általam készített fotó pontosan vissza tudja adni a pillanat varázsát, hangulatát, az emberek érzéseit. A munkáim során törekszem a legmegfelelőbb kapcsolatot megtalálni mindenkivel, legyen az felnőtt vagy gyermek. A fotózások derűs, jókedvű hangulatban történnek, és ilyen körülmények között születnek a legszebb fotók. Mindig keresem azt a pillanatot, újra és újra, amikor fotóim által láthatom az emberek szemében az érzéseket, a sugárzó örömet, és boldogságot! Ezért szeretem a fotográfiát! Ha megbízható, felelősségteljes fotóst keresel, jó helyen jársz!

Tuti menü