Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvő fotózás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Gazdag - Karácsony [3. oldal]
részletek »

Esküvő fotózás képes leírás: Gazdag - Karácsony [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: eskuvofotozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Gazdag Tibor esküvői fotós

Gazdag Tibor esküvői fotós

Az esküvő csodás nap, de gyakorlatilag csupán a fotó a videó és a szép emlékek maradnak belőle. Az egyik legfontosabb emlék talán az esküvői fotó. A menyasszony és a vőlegény csodás helyszíneken, csodás fotókon. Az esküvői fotózás Nyíregyházán számos festői helyszínen lehetséges, de a már megszokott és bevált helyszínek mellett hozzátok bátran a saját ötleteket is. Az esküvői fotózás remek hangulatban, baráti légkörben zajlik, és ha szeretnétek, műtermi fotók is készülhetnek, sőt a lagzi képeinek elkészítését is rám bízhatjátok. Az esküvői fotós legszebb pillanatai, pedig amikor az elégedett és boldog pár csillogó szemeit nézheti amint boldogan lapozzák a frissen elkészült csodás fotókönyvüket.

GHfoto

GHfoto

Sok szeretettel üdv mindenkinek! Emese és Gyuri fényképész házaspár vagyunk. 18 éve a fotózás minden területén dolgoztunk már. Legkedvesebb mégis az esküvői fotó és videó készítés. Ma már egy kis csapattal dolgozunk Miskolci székhellyel, de az ország bármelyik területére szívesen megyünk.

Gócsa Mihály

Gócsa Mihály

Gócsa Mihály 1978-ban egy fotóművész vezette egyetemi szakkörben ismerte meg a fekete-fehér fényképkészítés fortélyait, a fotózás alapjait, majd az egyetem után a tápiószelei Agrobotanikai Kutatóintézetben kapott állást, ahol már fényképészként dolgozott. Gócsa Mihály iparengedélyét 1983-ban állították ki, amellyel elsősorban a privát szféra igényeit elégítette ki, ami családi események: esküvők, keresztelők, gyerekfotók készítését jelentette. A '80-as évek végére az iskolai és óvodai események rögzítése (ballagás, csoport és tablóképek), községi rendezvények megörökítése mellet a gazdasági és közszféra is megjelent a megrendelők sorában. A szolgáltatás végzés sem csak Tápiószele területére terjedt ki, hanem a környező településekre (Tápiószőlős, Farmos, Tápiógyörgye, Tápiószentmárton, Tápióbicske, Nagykáta).

Gödöllői Királyi Kastély

Gödöllői Királyi Kastély

A Gödöllői Királyi Kastély weboldala - Royal Palace of Gödöllő - Königliches Schloss Gödöllő.A magyarországi kastélyépítészet egyik legjelentősebb, méreteiben is impozáns műemlékegyüttesének építtetője Grassalkovich Antal gróf (1694-1771), a XVIII, században újraformálódó magyar főnemesség jellegzetes alakja, királyi személynök, a Magyar Kamara elnöke és Mária Terézia (1740-1780) bizalmasa. Mayerhoffer András (1690-1771) salzburgi származású építőmester 1735 után kapott a főúrtól megbízást a kastély építésére.

Görgey Fotó

Görgey Fotó

Cégünk családi vállalkozás, 1980 óta végez fényképészeti szolgáltató tevékenységet. Az 1980 óta eltelt időszakban sokat változott a megrendelők igénye is. A megváltozott igényeknek kívánunk mi is megfelelni. Ezért oly módon próbáljuk munkánkat végezni, hogy megrendelőink a lehető legjobban legyenek kiszolgálva (és ne kiszolgáltatva). Számunkra a legfontosabb a megelégedett ügyfél, ezért nálunk a középpontban a minőség áll. Fő profilunk az esküvői fényképek készítése melyet hétről-hétre a legnagyobb örömmel végzünk kreatívan, fantáziadúsan. A legnagyobb öröm számunkra a elégedett esküvői párok dicsérő szavait hallgatni! Ezért dolgozunk! Ennek érdekében a legjobb minőségű anyagokat használjuk. A felvételeinket nem feltétlenül csak fényes felületre, hanem matt vagy selyemraszter (lustre) felületű fotópapírra is elkészítjük - a megrendelő ízlése szerint. Digitális technikával készült fotók esetén igény szerint lehetőség van a stúdiónkban készült portré (esküvői) felvételeket alapként felhasználni egy új lehetőséghez - a digitális háttércseréhez.

HipStúdió

HipStúdió

A HIPStudio egy professzionális fotós szolgáltatást nyújtó 100% -ban Magyar tulajdonú fotóstúdió. 2006 márciusában alakult, kreatív és kihívásokat kereső fotográfusokból és fotóművészekből. Mára már, a HIPStudio név fogalommá vált a profi fotós piacon, a rendezvényfotózás, esküvői fotó, portfolió fotózás s nem utolsó sorban a reklámfotózás terén.

Hivert Daniella

Hivert Daniella

Imádom az esküvőket! Saját házasságkötésemre és az azt követő bulira mindig szívesen emlékszem vissza. Még ma is beleborzongok, ha előveszem a nagy napon készült képeket és felteszem a CD-t, amin Csajkovszkij B-moll zongoraversenye hallható, amire bevonultunk a házasságkötő terembe. Az emlékek megörökítése lett ezek után a célom, amivel másoknak is szeretnék hasonló örömet szerezni. A sors is nekem kedvezett, mert szinte elém jöttek a nagy fényképész mesterek. Köszönettel tartozom Szipál Mártonnak, Balogh Tamásnak, Hajdú Zoltánnak, és Lackovich Lászlónak. Emellett a Práter utcai Szolgáltató és Kézművesipari Iskola fényképész szakán tanultam és a Szegedi Tudományegyetem - Budapest Média Intézetén szereztem diplomát. A kiváló minőség eléréséhez azonban nem elegendő az elméleti tudás és a gyakorlati tapasztalat, elengedhetetlen a minőségi (több millió forint értékű) technikai háttér is.

Horifoto

Horifoto

Sokan próbálnak a fotózáson spórolni, de nem éri meg. A ruhát kikölcsönzik, majd visszaadják, az öltönyt megveszik, de hát milyen alkalomra veszi azt fel még egyszer a férj? A virág előbb-utóbb elhervad. A sok étel elfogy, vagy éppen kimarad, a mulatság is 3 napon belül elfelejtődik, és még sorolhatnám.... Ezekre már kiadtak tíz-, százezreket, de ezek x év múlva már nem lesznek sehol. És ha majd az unokájuk kérdezik, hogy: Mama, neked milyen volt a ruhád, vagy kik voltak meghívva? Akkor Ön csak előveszi az álomszép esküvői könyvalbumát, amiben a szertartástól egészen hajnalig minden részlet, fontos pillanat meg van örökítve, melyeket nézegetve az esküvőn részt nem vevő is bele tudja képzelni magát a rendezvény pillanataiba!

Horváth Csaba

Horváth Csaba

Horváth Csaba fényképész, esküvői-, gyermek-, reklám-, és eseményfotók készítése Pécsett és környékén.Közel tíz éve azonban természetfotózással is foglalkozom, amikor csak az időm engedi. A természet szeretete már gyermekkorom óta megvan. A fotózás révén ezt nemcsak a magam kedvtelésére, hanem mások örömére is művelhetem, hisz képeimmel üzenve, a rejtett pillanatokat megörökítve, mások is részesévé válhatnak a természetnek.

Hirdetés
Horváth Fotó

Horváth Fotó

Fotóüzletünk története 1993-ban kezdődött, mikoris a Horváth család úgy döntött, hogy belép a fényképek varázslatos világába. Idővel sikerült szert tennünk egy fotólaborra, így azóta lehetőségünk van szinte minden kívánságot teljesíteni rövid idő alatt, hogy vevőink a legnagyobb elegédettséggel vihessék haza szép pillanataik emlékeit. A digitális technika fejlődése miatt üzletünk már 6 éve rendelkezik olyan fotólaborral, amelyik képes a digitális képekből normál fényképek készítésére is. Így cégünk már vállal mindenféle digitális adathordozón behozott képek elkészítését is.Mindenkit sok szeretettel várunk! Tisztelettel: Horváth István

Illés Dániel

Illés Dániel

Ha olyan esküvői fotókat szeretnétek, amelyek szinte elmesélik az esküvőtök történetét, akkor válasszátok Illés Dánielt, aki fotozsurnaliszta stílusban készíti a fotókat. A fotozsurnaliszta esküvői fotósok egész nap vadásszák a pillanatokat, elsődleges céljuk, hogy visszaadják az esküvő eseményeinek hangulatait, jeleneteit. Látogassatok el oldalamra, ahol megismerhetitek néhány esküvő történetét a készülődéstől egészen a hajnalig tartó mulatozásig! Ha kedvet kaptatok ahhoz, hogy egy igazán egyedi, érzelmekkel teli fotósorozat készüljön az esküvőtökről, akkor vegyétek fel velem a kapcsolatot!

Jillie foto

Jillie foto

Nagy Eszter fotomester honlapja.Tíz éves koromban fertőzött meg a fényképezés és azóta a rabja vagyok. 2007-ben végzetem a Simonyi Károly szakközépiskolában fényképész szakon, így az érdeklődésből gyorsan szerelem, majd hivatás lett. Munkáimmal számos pályázatot nyertem mind Magyarországon, mind külföldön. Szeretem, ha képeimen megjelenik a mozgalmasság, ha képeim megörökítik a pillanat örömét, így azóta leginkább esküvőket, gyermekeket, rendezvényeket fényképezem, és be kell, hogy valljam imádom a munkámat. Kérem, tekintse meg weboldamat, böngésszen képeim között.

Juhász Attila

Juhász Attila

Az esküvőfotózás célja az esküvő eseményeinek, fontosabb mozzanatainak megörökítése. Napjainkra az esküvőfotózás gondos felkészültséget igénylő fotós szakmává nőtte ki magát. Több fotós műfaj együtteseként megszületett egy összetett új szakma, a professzionális esküvő fotózás Amatőr fotósként kezdtem pályafutásomat. 19 évesen volt az első önálló kiállításom, Több évtizedes fotózási gyakorlattal vállalom esküvők, rendezvények fotózását, tablókészítését.. Kérem, látogassa meg weboldalamat. ha szükséges, kérem vegyék fel velem a kapcsolatot

Juhász Nándor

Juhász Nándor

Tisztelt megrendelők !Juhász Nándor fényképész vagyok. 1993-ban végeztem a 'Práter utcai' fényképész iskolában.1996 óta üzemeltetek portré műtermet.Fő tevékenységem az esküvőifotó,iskolai tablókép, gyerekfotó, igazolványképek . Fennállása óta készítem az EGRIDIÁK ifjusági hírportál szépségversenyének fotóit . Pár éve mint óraadó veszek részt egy művészeti középiskola életében .

Kapuvári Gábor

Kapuvári Gábor

Kapuvári Gábor vagyok, 2003 óta foglalkozom fotók készítésével, érdekel a fotózásban rejlő kreativitás, aprólékosság, a pillanat megörökítésének lehetősége.Ebben a blogban igyekszem nem sablon, általános dolgokat, képeket megosztani veletek.Egy esküvő szervezésekor függetlenül attól hogy segít-e szervező a lebonyolításban rengeteg kérdés, ötlet merül fel.Ezekre sok esetben utólag kap választ mindenki, hogy hogyan kellett volna? Az eddigi tapasztalataim alapján íródik folyamatosan a szerintem menüpont tartalma remélem sokan találják majd hasznosnak az ott leírtakat.Ehhez kapcsolódik, hogy szeretnék szolgáltatókat bemutatni nektek. Nem, nem azokat akik ezért százalékot ajánlanak, hanem azokat, akikkel együtt dolgoztam, és a munkájukkal, hozzáállásukkal elégedett voltam. Velük szívesen dolgozom ismét együtt, mert ugyanazt a munkamorált várhatjátok el tőlük, mint tőlem. Az esküvői fotózás talán még szubjektívabb, mint a többi fotótéma. Az esküvőjére minden pár szeretné azt a fotóst megtalálni, aki jó technikai háttérrel és egyedi látásmóddal készíti el az egyéniségüket tükröző képeket.

Kapuvári Gábor

Kapuvári Gábor

2003 óta foglalkozom fotók készítésével, érdekel a fotózásban rejlő kreativitás, aprólékosság, a pillanat megörökítésének lehetősége. Az esküvői fotózás talán még szubjektívebb, mint a többi fotótéma. Az esküvőjére minden pár szeretné azt a fotóst megtalálni, aki jó technikai háttérrel és egyedi látásmóddal készíti el az egyéniségüket tükröző képeket. Fontos, hogy az esküvőn készített több száz fotó valóban emlék legyen, amiket később megnézve, az esküvőtök minden apró mozzanatát és nagy pillanatát fel tudjátok idézni. A galériákban lévő képeimen keresztül szeretném megmutatni, mit és hogyan látok én egy esküvőn. Nincs két ugyanolyan esküvő, így két ugyanolyan fotózás sem. Ha tetszenek a képeim, írjátok meg, mit szeretnétek, kérjetek ajánlatot az oldalon keresztül, vagy e-mailben/telefonon.

Karácsony Máté

Karácsony Máté

Aszódon kivégeztem a középiskolát, ott lettem gazdagabb egy középfokú szoftverüzemeltetői szakmával. Mivel kedveltem a informatikát, így jelentkeztem a Kandóra számítástechnikai szakra, majd az első év után rájöttem: Én nem is szeretem a számítástechnikát. Ezután a Kandót magára hagyva és a zene és a hangtechnika világában mélyebbre merülve a Magyar Rádióban lettem hangmérnök, hangtechnikus. Közben voltam irodai asszisztens, designer, épületfotós, jelenleg pedig egy TV-nek dolgozom, mint vágó és hangtechnikus, hangalámondásra kihegyezve.

Tuti menü