Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvő fotózás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Esküvő fotózás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: eskuvofotozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
024 Esküvői fotó

024 Esküvői fotó

Szeretnéd, ha esküvőd szinte minden mozzanata meg lenne örökítve ... Szeretnél rendkívüli, kreatív képeket ... Szeretnéd visszanézni, hogy a meghívottak hogy örültek a Ti nagy napotoknak ... Szeretnél néhány klasszikus beállított képet ... Szeretnél Rólatok néhány jó portrét ... és mindezt szeretnéd, ha egy megbízható gyakorlott fotós valósítaná meg ... akkor megtaláltad, akit keresel... Nézd meg honlapomat, minden kérdésedre választ kapsz. Ha mégsem, akkor írjál, mielőbb válaszolok.

Agárdi Gábor

Agárdi Gábor

Esküvői fotózás kicsit másképp: esküvői fotós, esküvő fotózás, képek ahogy látni szeretnéd. Üdvözöllek esküvőfotós oldalamon! Amennyiben Te, vagy valamely ismerősöd, rokonod esküvőre, eljegyzésre készül, a legjobb helyen jársz. Ha még nem tudatosodott volna benned, épp arra készülsz, hogy életed egyik legszebb legintimebb pillanatát egy számodra idegen személlyel megosztod. Ez a bizalom számomra mindennél fontosabb, de egyben alapfeltétele annak, hogy a jeles eseményről olyan emléket készítsek nektek, amilyet megálmodtatok. Az esküvő fotózás a fotós munkák között az egyik legnehezebb. Olyan ez, mint egy világcsúcs döntés pillanata, nincs mód ismétlésre! A jó esküvőfotós egyszerre fotóriporter, portré- és modellfotós, valamint jóbarát! Szerencsére a fotósok között is nagy az egymásra irányuló nyomás így a folyamatos önképzés elengedhetetlen. Ennek köszönhetően egyre jobb és jobb fotósok állnak munkába és késztetik fejlődésre a többieket. Ennek a folyamatnak pedig két nagy nyertese van: TI, az ifjú pár

And Action Kft

And Action Kft

Az And Action Kft. 2008 végén indult Kiskunhalasi és Budapesti tevékenységi hellyel. Elsődleges tevékenységi körünk minőségi, professzionális honlapok, weblapok, internetes portálok tervezése, grafikus webdizájn, webarculat készítése, webshop, webáruház készítése és üzemeltetése. Tevékenységi körünkbe tartozik még események (esküvők, családi ünnepek, konferenciák) fotózása és videózása valamint nyomdai előkészítő munkák készítése. Vállalkozásunk elsősorban budapesti, illetve kiskunhalasi és környékbeli (Kiskunmajsa, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Jánoshalma, Kiskunfélegyháza, Baja, Kecskemét, Kalocsa, stb...) kis- és középvállalkozások, intézmények, szervezetek, közösségek, magánszemélyek számára szeretne elérhető áron, minőségi honlapokat kínálni, szolgáltatásokat nyújtani, de az ország egész területéről szívesen várjuk leendő ügyfeleink érdeklődését.

Artbalance

Artbalance

Azt gondoljuk, szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert a fotózásban nem munkára, hanem hivatásra leltünk. Számunkra a fotózás nem csak munka, hanem szenvedély és életforma, amivel magunkon kívül másoknak is örömet szerezhetünk. Csapatunk a fotózás iránti elhivatottságot és a magunkkal szemben támasztott maximalizmust egyesíti, ezzel biztosítva ügyfeleink számára a kiemelkedő minőséget. Hisszük és valljuk, hogy csak akkor tudunk igazán jó fényképeket készíteni, ha a különleges pillanatokat együtt éljük meg ügyfeleinkkel / modelljeinkkel. A tökéletes végeredmény valamint annak érdekében, hogy egyetlen pillanatot se szalasszunk el, párban dolgozunk, továbbá igény esetén háttérfotósokkal/segédekkel egészítjük ki csapatunkat. Magas minőségű technikai felszerelésünknek köszönhetően, bármely megbízást minden részletre kiterjedően, több stílusban örökítünk meg legyen szó portré-, esküvő-, termék- vagy akár épületfotózásról. Ha felkeltettük érdeklődését, kérje ajánlatunkat.

Balajti fotó

Balajti fotó

A Balajti Foto igényes művészi munkával és különleges képi világával igyekszik sajátos stílusú művészi alkotásokat készíteni. Egyedi riporteri munkával megőrizzük a Nagy Nap eseményeit, a maga történéseivel, hamisítatlan mozzanataival. A klasszikus beállított képek mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a természetes pillanatok megörökítésére.A leglényegesebb különbség az esküvői fényképész és a esküvői fotóriporter között az, hogy a esküvői fényképész kész papírképeket adja át, az esküvői fotóriporter, pedig az előhívásra feldolgozott nyersanyagot, melyből bármelyik fotólaborban kitűnő minőségű esküvői képet tudnak előhívni. Tehát összegezve a esküvői fotóriporteri szolgáltatás minőségben megegyezik az esküvői fényképész nyújtotta minőséggel, de a esküvői fényképek árai a debreceni Balajti fotónál lényegesen kedvezőbbek.

Balogh Zoltán

Balogh Zoltán

Mi is egy fotó? A pillanat emlékműve. Egy igazi fotóművész célja csak az lehet, hogy a maga egységében ragadja a lényeget: fények, színek, kontrasztok teljes játékát feltárva a szemlélő előtt, hogy ő átélje mindazt, ami fénykép mögött rejtőzik.Balogh Zoltán vagyok. Debrecenben születtem 1962-ben. A fotózást 14 évesen kezdtem el autodidaktaként. 1986-ban fotós szakvizsgát tettem és azóta is ez a mindennapi munkám. A fotó és videó stúdió egyéni céget 1998-ban alapítottam. A műtermem jelenlegi helyén 2002 óta működik.

Bányácski Kinga - Keszthely

Bányácski Kinga - Keszthely

Az esküvőjük életre szóló esemény, melynek örömteli pillanatait szeretnék az idő múlásával többször felidézni. Ebben szeretnék segítséget nyújtani az esküvőfotózással.Az esküvőn a kötelezően beállított fényképek mellett igyekszem a hangulatot fényképezni, azt az érzést visszaadni, mely azon a nagy napon, és az addig vezető úton jellemző a párra. A szerelem, a ragaszkodás, boldogság érzését és megnyilvánulásait.Az esküvő után az utómunkák során nagy hangsúlyt fektetek a fényképek átalakítására természetesen ha igény van rá, így is egyedivé, kreatívvá alakítva a fényképeket. Választható fekete-fehér, barnított, feliratozott, átalakított fénykép is.Amennyiben szeretnék megrendelni a fotózást, ill.kérdésük van, kérem e-mail címemre írjanak, vagy telefonon hívjanak.

Barna Péter

Barna Péter

Barna Péter vagyok. Több, mint 15 éve foglalkozom fotózással. Fő profilom az esküvő, és portréfotózás. Munkám során törekszem arra, hogy a megrendelő az átlagon felüli minőséget kapja, ezért meghitt, spontán vagy éppen bohó pillanatokat szeretem lefotózni. Nálam a beállított képeknél is fontos szempont az életközeli, természetes szituációk megörökítése. A technikámat és a látásmódomat folyamatosan fejlesztem, frissítem. Remélem, hogy az oldalon látható fényképekből összeállított ízelítő elnyerte tetszésüket, ha igen várom jelentkezésüket.

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs fényképész vagyok. Magamról: 6 éve fotózok esküvőket, minden esküvő nekem egy hatalmas élmény!Nagyon fontosnak tartom, hogy ne szalasszak el semmilyen fontos pillanatot. Tudom, hogy egy ilyen nap megismételhetetlen. Szabadtéri felvételekhez nagyon sok jó helyszínt ismerek, kerülöm az erőltetett beállításokat, megteremtem a jó hangulatot, hogy vidám, megnyerő képeket készítsek! Angolul alapszinten beszélek!

Hirdetés
Beauty Photography

Beauty Photography

Hiszünk abban, hogy egy megfelelő esküvői fotózáshoz a kiváló technikai felszereléseken túlmenően a kölcsönös szimpátia és a kitűnő ügyfélbarát magatartás elengedhetetlen. Tőlünk egy kreatív fotós csapat összehangolt munkáját kapod a nagy napról készülő képek elkészítéséhez. Mindent megteszünk azért, hogy az esküvőd napján a fényképezőgépeink minden momentum alkalmával és az összes különleges pillanatban villanjanak és rögzítsenek, hogy hosszú évek múlva is örömmel nézegesd albumodban az általunk készített fényképeket egy olyan eseményről, ami megismételhetetlen. Látogasd meg weboldalunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Bestphoto4u - Miseta Zsolt esküvő fotózás és gyermekfotózás

Bestphoto4u - Miseta Zsolt esküvő fotózás és gyermekfotózás

Amennyiben esküvő fotózáshoz fotóst kerestek a nagy napra, kérlek olvassátok el a bemutatkozásom, nézzétek meg a fotóimat és ha tetszenek a munkáim, örülnék ha megtisztelnétek a bizalmatokkal, hogy én kísérhesselek végig benneteket a nagy napotokon, megörökítve annak múló és gyönyörű pillanatait. Esküvő fotózás Előkészület fotózása Szertartás fotózása házasságkötő teremben Templomi esküvő fotózása A család és a násznép fotózása a szertartás/szertartások után Kreatív fotózás (ezt javaslom más napra tenni és ha lehet délutáni időpontot választani) Lakodalmi helyszín fotózása Lakodalom fotózása (ez jobbára a menyecske tánc után ér véget) Jegyesfotózás vagy e-session Kreatív fotózás párok részére. A fotózás lehet szabadban, vagy stúdióban. Kötöttségektől mentes vidám fotózás, ahol a párok az esküvő feszültségei nélkül ünnepelhetik szerelmüket. Ezen kívül remek alkalom, hogy a pár megismerkedhessen a fotóssal.

Biri Ádám

Biri Ádám

Házas emberként tisztában vagyok vele, hogy egy menyegző mennyire különleges jelentőséggel bír az ifjú pár és családja életében. Jelenleg főként esküvőkkel foglalkozó fotósként azt tekintem az elsődleges célomnak, hogy ennek a nagyon különleges napnak minden fontos eseményét a lehető legjobb minőségben megörökítsem. 2008-ban döntöttem úgy, hogy a fotózás iránti érdeklődésemet próbára teszem, ekkor meg is vásároltam első komolyabb fényképezőgépemet. Azóta aktívan fotózok, főként esküvőket, bár a fotózás egyéb területei is egyaránt foglalkoztatnak. Tudásomat folyamatosan fejlesztem, részben saját szórakoztatásomra, de főleg, hogy másoknak örömteli pillanatokat szerezhessek képeimmel.

Birta Endre

Birta Endre

Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat, amelyben élünk, amikor szeretünk. /Hioszi Tatiosz/ Képeimmel hangulatot teremtek - a pillanat varázsát keresem az idő örök múlásában, melyet a fényképek idézhetnek újra emlékezetünkbe. Az élet körülöttünk folyamatos változásban van. Ebben a körforgásban mindig kapcsolatban vagyunk egymással, akár csak egy rövid kis időre, egy pillanatra is. A pillanat megismételhetetlen szépsége számtalan érzést ébreszt lelkünkben, életünk e tünékeny momentumok sorozata. Az én szemszögemből minden fénykép megörökít egy érzelmi állapotot, a benne tükröződő hangulatot, hogy évek múltán újra visszaadhassa azt az embernek. Egy igaz fénykép örök emlék.

Bodai Imre

Bodai Imre

Az esküvő előtt egyeztetjük az esküvő pontos idejét, helyét, a szertatás menetrendjét. Megbeszéljük az elképzeléseket, igényeket. Kiválasztjuk a beállított, kreatív esküvői fotók elkészítésének a helyét. A megbeszélésre notebookot viszek, így a netes galériákon túl akár egy-egy esküvő teljes anyagát meg lehet nézni. Beszélgetünk, ismerkedünk, hogy az esküvőn fesztelen legyen a kapcsolat, és ne egy ismeretlen esküvői fotós kattogtassa a fényképezőt. Megbeszéljük, pontosan mennyibe fog kerülni a fotózás, hány képet lehet kiválasztani az esküvőn elkészülő fotókból. Megállapodást kötünk, amely garanciát jelent, hogy a megbeszélt összegen felül nem lesznek rejtett költségek!

Bodogán Sándor

Bodogán Sándor

A fényképen mindig két ember van. A fényképész és a néző Ansel Adams.Sokat gondolkodtam, hogy mi is lehetne bemutatkozásom előszava, de csak képek és érzések sokasága járta át testemet, melyeket a fotózások alkalmával megtapasztaltam, megéltem, átéltem. Képeket a galériában lehet nézegetni és talán érzések is elővillannak, ha ügyesek voltak a webes srácok. Amikor fotózom, megszűnik az idő múlása, megtámad kreatív énem, és kiélhetem magam. Bodogán Sándornak hívnak, 1980. április 25. én születtem Nyírbátorban és ott is nőttem fel. Jelenleg Budapesten élek. Fotózással 2004 - ben kezdtem el ismerkedni, barátkozni. Ami először mókának és hobbinak indult, majd szép csendesen életcéllá, életfeladattá vált. Első zárkattanásaim egy Zenit ET1-es géppel voltak , de az hamar kudarcba fulladt, a nyersanyag és előhívási költségek miatt. Így 2004-ben elkezdtem rájárni egy céges kompakt Nikonra (Coolpix 885), azt hiszem itt kaptam rá a fotózás izére. Annyira, hogy 2005 márciusában megvettem első tükörreflexes gépem (Nikon D70) és ott lettem teljesen rabja a fotózásnak. 2005 szeptemberében beiratkoztam a Fotóart magazin alap fotós oktatására és azóta is folyamatosan fejlesztem magam. A tanfolyam elvégeztével lecseréltem Nikon felszerelésem Canon termékekre és azóta is Canon gombot nyomogatok.

Deák Szabolcs

Deák Szabolcs

Deák Szabolcs fotográfus fő területe esküvők megörökítése. Kiadványoknak készít illusztrációkat, portrékat. Deák Szabolcs specialitása a hegymászás közben készült képek.A Kertészeti Egyetemen végeztem 1997-ben, majd 1999-ben felvételiztem a MÚOSZ Bálint György Újságíró Akadémiájára, hogy a gyerekkori hobbimat fotóriporteri diplomával is megpecsételjem. Azóta megragadtam a szakmában és sok minden más mellett nagy szeretettel vállalom esküvők fotózását. Szabadidőmben a természetet járom, próbálom felkutatni Magyarország rejtett értékeit, s magashegyi turistaként néha távolabbi vidékekre is elvetődöm.

Déber Gábor

Déber Gábor

Fontos számotokra az emberi jelenlét a szolgáltatás mögött? Szeretnétek életetek legszebb emlékeit a legjobb kezekben tudni? A szertartáson túl a szerelmet, a barátságot és az örömöt kapom lencsevégre - hogy évek múltán is meleg szívvel gondoljatok vissza a Nagy Napra. Engem ez tesz igazán boldoggá! Mottóm: If you want to be a better photographer, be a better person! Nézzétek meg képeimet és bemutatkozó videómat! Ha tetszenek, várom hívásotokat, beszéljünk a továbbiakról!

Tuti menü