Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kelet Magyarország fotósai képes leírás - Esküvő fotózás.tlap.hu
részletek »

Kelet Magyarország fotósai - Esküvő fotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvofotozas.tlap.hu » Kelet Magyarország fotósai
Keresés
Találatok száma - 17 db
Balajti fotó

Balajti fotó

A Balajti Foto igényes művészi munkával és különleges képi világával igyekszik sajátos stílusú művészi alkotásokat készíteni. Egyedi riporteri munkával megőrizzük a Nagy Nap eseményeit, a maga történéseivel, hamisítatlan mozzanataival. A klasszikus beállított képek mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a természetes pillanatok megörökítésére.A leglényegesebb különbség az esküvői fényképész és a esküvői fotóriporter között az, hogy a esküvői fényképész kész papírképeket adja át, az esküvői fotóriporter, pedig az előhívásra feldolgozott nyersanyagot, melyből bármelyik fotólaborban kitűnő minőségű esküvői képet tudnak előhívni. Tehát összegezve a esküvői fotóriporteri szolgáltatás minőségben megegyezik az esküvői fényképész nyújtotta minőséggel, de a esküvői fényképek árai a debreceni Balajti fotónál lényegesen kedvezőbbek.

Balogh Zoltán

Balogh Zoltán

Mi is egy fotó? A pillanat emlékműve. Egy igazi fotóművész célja csak az lehet, hogy a maga egységében ragadja a lényeget: fények, színek, kontrasztok teljes játékát feltárva a szemlélő előtt, hogy ő átélje mindazt, ami fénykép mögött rejtőzik.Balogh Zoltán vagyok. Debrecenben születtem 1962-ben. A fotózást 14 évesen kezdtem el autodidaktaként. 1986-ban fotós szakvizsgát tettem és azóta is ez a mindennapi munkám. A fotó és videó stúdió egyéni céget 1998-ban alapítottam. A műtermem jelenlegi helyén 2002 óta működik.

Gálik János

Gálik János

Esküvői fotók készítése az ország egész területén, kiemelkedő minőségben. Spontán, kifejező képek, melyekről sugárzik a szeretet és a harmónia. Két fényképezőgéppel, két vakuval, tartalék memóriakártyákkal és akkumulátorokkal dolgozom, valamint kiemelt figyelmet fordítok a képek utómunkálataira is. Bővebb információért és esküvői fotók megtekintéséhez látogass el honlapomra.

Gazdag Tibor esküvői fotós

Gazdag Tibor esküvői fotós

Az esküvő csodás nap, de gyakorlatilag csupán a fotó a videó és a szép emlékek maradnak belőle. Az egyik legfontosabb emlék talán az esküvői fotó. A menyasszony és a vőlegény csodás helyszíneken, csodás fotókon. Az esküvői fotózás Nyíregyházán számos festői helyszínen lehetséges, de a már megszokott és bevált helyszínek mellett hozzátok bátran a saját ötleteket is. Az esküvői fotózás remek hangulatban, baráti légkörben zajlik, és ha szeretnétek, műtermi fotók is készülhetnek, sőt a lagzi képeinek elkészítését is rám bízhatjátok. Az esküvői fotós legszebb pillanatai, pedig amikor az elégedett és boldog pár csillogó szemeit nézheti amint boldogan lapozzák a frissen elkészült csodás fotókönyvüket.

GHfoto

GHfoto

Sok szeretettel üdv mindenkinek! Emese és Gyuri fényképész házaspár vagyunk. 18 éve a fotózás minden területén dolgoztunk már. Legkedvesebb mégis az esküvői fotó és videó készítés. Ma már egy kis csapattal dolgozunk Miskolci székhellyel, de az ország bármelyik területére szívesen megyünk.

Görgey Fotó

Görgey Fotó

Cégünk családi vállalkozás, 1980 óta végez fényképészeti szolgáltató tevékenységet. Az 1980 óta eltelt időszakban sokat változott a megrendelők igénye is. A megváltozott igényeknek kívánunk mi is megfelelni. Ezért oly módon próbáljuk munkánkat végezni, hogy megrendelőink a lehető legjobban legyenek kiszolgálva (és ne kiszolgáltatva). Számunkra a legfontosabb a megelégedett ügyfél, ezért nálunk a középpontban a minőség áll. Fő profilunk az esküvői fényképek készítése melyet hétről-hétre a legnagyobb örömmel végzünk kreatívan, fantáziadúsan. A legnagyobb öröm számunkra a elégedett esküvői párok dicsérő szavait hallgatni! Ezért dolgozunk! Ennek érdekében a legjobb minőségű anyagokat használjuk. A felvételeinket nem feltétlenül csak fényes felületre, hanem matt vagy selyemraszter (lustre) felületű fotópapírra is elkészítjük - a megrendelő ízlése szerint. Digitális technikával készült fotók esetén igény szerint lehetőség van a stúdiónkban készült portré (esküvői) felvételeket alapként felhasználni egy új lehetőséghez - a digitális háttércseréhez.

Horifoto

Horifoto

Sokan próbálnak a fotózáson spórolni, de nem éri meg. A ruhát kikölcsönzik, majd visszaadják, az öltönyt megveszik, de hát milyen alkalomra veszi azt fel még egyszer a férj? A virág előbb-utóbb elhervad. A sok étel elfogy, vagy éppen kimarad, a mulatság is 3 napon belül elfelejtődik, és még sorolhatnám.... Ezekre már kiadtak tíz-, százezreket, de ezek x év múlva már nem lesznek sehol. És ha majd az unokájuk kérdezik, hogy: Mama, neked milyen volt a ruhád, vagy kik voltak meghívva? Akkor Ön csak előveszi az álomszép esküvői könyvalbumát, amiben a szertartástól egészen hajnalig minden részlet, fontos pillanat meg van örökítve, melyeket nézegetve az esküvőn részt nem vevő is bele tudja képzelni magát a rendezvény pillanataiba!

Juhász Nándor

Juhász Nándor

Tisztelt megrendelők !Juhász Nándor fényképész vagyok. 1993-ban végeztem a 'Práter utcai' fényképész iskolában.1996 óta üzemeltetek portré műtermet.Fő tevékenységem az esküvőifotó,iskolai tablókép, gyerekfotó, igazolványképek . Fennállása óta készítem az EGRIDIÁK ifjusági hírportál szépségversenyének fotóit . Pár éve mint óraadó veszek részt egy művészeti középiskola életében .

Karácsony Máté

Karácsony Máté

Aszódon kivégeztem a középiskolát, ott lettem gazdagabb egy középfokú szoftverüzemeltetői szakmával. Mivel kedveltem a informatikát, így jelentkeztem a Kandóra számítástechnikai szakra, majd az első év után rájöttem: Én nem is szeretem a számítástechnikát. Ezután a Kandót magára hagyva és a zene és a hangtechnika világában mélyebbre merülve a Magyar Rádióban lettem hangmérnök, hangtechnikus. Közben voltam irodai asszisztens, designer, épületfotós, jelenleg pedig egy TV-nek dolgozom, mint vágó és hangtechnikus, hangalámondásra kihegyezve.

Hirdetés
Lénárt Márton

Lénárt Márton

Lenart Márton fotói, sportfotók, légi fotózás, rendezvényfotók, reklám- és termékfotók, esküvői fotók, kiadványfotók, műszaki felvételek.A fotózás a hobbim és ebből is élek - vallja magáról Lénárt Márton. Jó neki - állíthatja a külső szemlélő, ám elég Marci képeire nézni, máris egyértelmű: ezekből a fotókból meg lehet élni. A szakma elméleti részét a budapesti Práter utcai fényképész iskolában elsajátító fiatalember az egri Majoros Tamás Fuji Fotócentrumában tanulta meg, hogy a gyakorlatban mit jelent a fotózás. A mélyvizet aztán a Heves Megyei Hírlap jelentette, ahol 2007 óta fotóriporterként méreti magát képeivel nap, mint nap. A felszínen maradástól jóval többre vágyó ifjú tehetségét az Axel Springer országos sajtófotó pályázaton sportkategóriában 2007-ben és 2009-ben elnyert második helyezés is bizonyítja. Szavakból ennyit: a képek úgyis magukért és Lénárt Mártonért beszélnek.

Premier Foto

Premier Foto

Esküvői fotózás és gyermek fotós, stúdió Nyíregyháza. Bátran kérdezzétek a fotóst esküvőtök előtt... Egy tapasztalt fotós több esküvőn dolgozott már, ezért nyugodtan kikérhetitek a tanácsait esküvőtök előtt. Sőt, aki a szakmáját komolyan gondolja, az örömmel fogadja a kérdéseket és a találkozásokat. Minden beszélgetés egy lehetőség a kételyek eloszlatására. Ne hallgassátok el, ha valami problémátok van, vagy hiányosságot tapasztaltok. Az a fotós, aki tényleg tiszta szívvel adja tudása legjavát, örömmel veszi a kritikát. Jó tanácsként fogadja mi is az, amin érdemes változtatnia. Így van ez az élet minden területén!

Puskás Tibor

Puskás Tibor

Puskás Tibor vagyok, 1975-ben születtem Miskolcon. Jelenleg is itt élek. A fotózás évek óta az egyik legnagyobb szenvedélyem. A képi világ, a vizuális megvalósítás, az esztétika gyermekkorom óta fontos szerepet töltött be az életemben. Főleg rajzoltam és festettem, fotózási ambíciómat a kislányom születése ihlette. Azután már nem volt megállás. Ez a kedvtelés, időtöltés egyre inkább magával ragadott, a részemmé vált. Felfedeztem, hogy képeim lassan túlnőnek a családi kereteken, és képes vagyok velük másoknak is örömet szerezni, vagy éppen hasznára válni. Igyekeztem minden létező forrást megragadni, hogy érdeklődésemet komoly szakmai alapokra helyezhessem. Emellett egyre több területen próbáltam ki magam, sikeresen szerepeltem pályázatokon, közben felszerelésemet olyan szintre bővítettem, hogy képes legyek megfelelni a legkülönfélébb fotós kihívásoknak. Immáron ötödik éve foglalkozom gyerekek fotózásával, egyedi, montázstechnikával készülő szezonális köszöntőlapok, képeslapok készítésével, tevékenykedem esküvői fotósként, készítek tárgy-, rendezvény-, esemény fotókat, portréfelvételeket igény szerint. Az oldalam elnevezése, mely egyben fotós munkásságom 'védjegye' is, snipfoto. A becenevem alapján választottam, mert talán többen ismernek engem Snip néven, mint egyébként. :) Végezetül szeretettel ajánlom a galériáimat...

Szabó Pál

Szabó Pál

Nálam minden pár fotogén! Részt venni egy házaspár legfontosabb napján, igazán felemelő feladat.A képeken visszaadom a legszebb érzésiteket,amikre Ti és hozzátartozóitok is boldogan emlékeznek majd vissza hosszú évek múltával.

Szabó Zsolt

Szabó Zsolt

Szabó Zsolt fényképész vagyok. 1989-ben fényképész szakon végeztem Debrecenben. Stílusomban a könnyebb és természetesebb formák kedvelője vagyok. Folyamatosan újítom a beállításokat, és az alkalmazott grafikákat. Az esküvők és rendezvényfotók mellett, óvodáknak és iskoláknak is minden igényét kielégítő szolgáltatást kínálok. Kérem nézzen körül a galériámban és ismerkedjen meg szolgáltatásaimmal. Amennyiben felkeltettem érdeklődését telefonon szívesen tájékoztatom áraimról.

Szántó György

Szántó György

A MÚOSZ fotóriporteri szakának elvégzése után a megye napilapjánál, a Népújságnál helyezkedtem el, majd a Heves megyei Napnál megszünéséig. Közel húsz évig dolgoztam fotóriporterként a napilapnál, valamint a rovatvezetői feladatokat is elláttam. Tagja vagyok a MÚOSZ-nak és a Nemzetközi Sport Újságiró Szövetségnek (A.I.P.S.) nek. Fő területem a belpolitika és a sport volt, ebben az időszakban önálló kiállításokat is rendeztem, és több alkalommal díjazták felvételeimet. Megfordultam a világ számos pontján - Dél-Afrikától az Egyesült Államokig -, ami újabb impulzust jelentett szakmai pályafutásom során. Turisztikai, utazási témájú fotó sorozatokat készítettem és készítek most is, amelyek közül számos felvétel jelent meg a hazai szakfolyóiratokban, utazási katalógusokban. Fotóim több alkalommal megjelentek az Év Sajtófotója könyvben és kiállitásokon . Önálló vállalkozásom immáron két évtizede működik, és egyre több visszatérő partnert köszönthet megrendelőim között. Az évek során folyamatosan fejlesztettem technikai hátteremet a megrendelők igényei szerint. Többek között rendezvények, konferenciák, tárgy-és épületfelvételek mellett a riportfotózást, kiadványokhoz ilusztációkat és esküvők megörökítését vállalom.

Szmolár Márk esküvői fotós

Szmolár Márk esküvői fotós

Weboldalamon fő témája az esküvő-, és riportfotózás. A folyamatosan frissülő galériákban nyomon követhetitek riporteri munkámat a számomra legérdekesebb területeken. Az esküvői fotó galériában található kreatív fotók és képriportok egy fiatal fotóriporter látásmódján keresztül adják vissza az esküvő legszebb pillanatait. Az esküvői fotózás mellett manapság kötelező velejárója a jegyes fotózás (e-session) is. Oldalam ezt a témát is felöleli és néhány képriporton keresztül bemutatja a a love session képek érzelmekkel teli világát.

Vass Attila

Vass Attila

Az esküvő akkora esemény, és egy olyan téma, hogy ha a szép pillanatokra és az ifjú pár érzéseire érzékeny fotós örökíti meg, akkor kiváló és sokszor megdöbbentően érzelem dús képek születhetnek. Én ilyen képeket szeretek készíteni. Maximalista vagyok, mindig jobb és jobb akarok lenni, hogy az átadott képek a lehető legnagyobb hatást tegyék rátok, illetve minél inkább adják vissza életetek egyik legnagyobb napjának a pillanatait. Az általam készített esküvői fotók attól lesznek egyediek, hogy a fotózás Debrecen leggyönyörűbb, legizgalmasabb helyszínein történik (pl. vidámpark, vasútállomás, repülőtér), egyedi, az érzelmeket leginkább kifejező beállításokban. Amennyiben bármilyen kérdés felmerül, forduljatok hozzám bizalommal, a weboldalamon található elérhetőségeim egyikén!

Tuti menü