Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői fotósok Budapesten képes leírás: Szulyák - Zoom [3. oldal]
részletek »

Esküvői fotósok Budapesten: Szulyák - Zoom [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: eskuvofotozas.tlap.hu » Esküvői fotósok Budapesten
Keresés
Találatok száma - 43 db
Szulyák Gizella

Szulyák Gizella

Ha az életet kalandnak fogjuk fel,akkor számotokra most kezdődik a legjobb része,mert minden élmény akkor válik igazán fontossá,ha az megosztható. Megtisztelnétek azzal,hogy életetek egyik legnagyobb élményének megörökítéséhez engem kértek fel.

Toplak Zoltán

Toplak Zoltán

Szeretettel üdvözöllek Benneteket!Engedjétek meg, hogy először is gratuláljak a házasságkötési szándékotokhoz.Hivatásom szerint szabadúszó fotóriporter és tapasztalt esküvőfotós vagyok. Mindig törekszem az ügyfeleim maximális kiszolgálására és elégedettségük elnyerésére. Esküvőfotózás során fontosnak tartom az érzelmek, a jellegzetes pillanatok és a váratlan helyzetek megörökítését.Keressetek bizalommal és kérjetek személyre szabott árajánlatot.

Torzsa Lajos

Torzsa Lajos

Az esküvői fotós feladata sokkal könnyebb, ha a párral korában már jegyesfotózás keretében is együttműködött. A jegyesfotózásban az a jó, hogy az esküvői izgalmai nélkül végig lehet fotózni egy kellemes napot, ahol a pár és az esküvői fotós megismerik egymást, összeszoknak, egyfajta bizalom alakul kiközöttük. Az esküvő alkalmával a pár már úgy tud viszonyulni az esküvői fotóshoz, mint egy kedves ismerőséhez. Ráadásul Budapest mindehhez kiváló esküvői fotós helyszíneket tud biztosítani.

Vámos Judit

Vámos Judit

A Vámos Fotó több mint 100 éves múltra tekint vissza. Jómagam 1975 óta vagyok fényképész. Az esküvők, rendezvények mellett gyermekek, iskolák fotózását is vállalom. A modernizációt szem előtt tartva, cégünk alapértékei nem változtak: 'Lépést tartok a technikával, de őrzöm a hagyományt'. A fotózás életforma, a munka mellett szabadidőmben is ennek élek. Legutóbb, a Bankcenter épületében volt nagysikerű kiállításom a természetfotóimból. Hadd álljon itt néhány, a kiállítás hangulatát bemutató idézet a Vendégkönyvből: 'Megsimogattad a lelkemet! Köszönöm' 'Köszönöm a pillanatot, átmelegíti a hétköznapokat.'

Varga Csaba

Varga Csaba

Professzionális esküvőfotózás az ország egész területén. Az esküvő eseményeinek fotózása fotózsurnaliszta megközelítésben, kreatív esküvőfotózás. Előfotózás - vagy e-session, ahol ún. eljegyzési képeket készítünk. Professzionális digitális utómunka. Fine Art albumok, fotókönyvek, fotóalbumok széles választéka.

Veres János

Veres János

Az esküvő szép és felejthetetlen élmény mindenki életében. Fontos és nagy elhatározás, amit szüleinkkel, rokonainkkal és barátainkkal közösen ünnepelünk meg. A képekkel, amit készítek, igyekszem megállítani kicsit az időt és megörökíteni a legemlékezetesebb pillanatokat, hogy örömmel és büszkén mutathassák meg barátaiknak, gyermekeiknek, unokáiknak a fotókon keresztül, milyen is volt az a felejthetetlen nap.

Víg László

Víg László

Kreatív, természetes és élettel teli esküvői fotókat készítek életetek legkülönlegesebb napján. Esküvői fotózást, jegyesfotózást, párok fotózását Magyarországon kívül külföldön is vállalok. Hétfőtől csütörtökig akár 1 órás esküvői fotózás is kérhető. Pénteken és vasárnap minimum 3 órás, szombatonként pedig minimum 8 órás rendelkezésre állással vállalok esküvői fotózást. Igényesen utómunkázott, teljes felbontású fotókat adok át, az órák számától függően 300-500 db-ot. A hétköznapokon rendezett, valamint a novembertől márciusig megtartott esküvőkre speciális kedvezmények érvényesek.

Zoccfotó

Zoccfotó

A nagy napunk! Fotó, videó egy helyen...1976. szeptember 6-án születtem Karcagon. A fotózás valahol általános iskolás koromban kezdődött. Akkor kezdtem megérteni, hogy édesapám mit és miért csinált a sötét kamrában. Ugyan nem fogott meg a fekete-fehér otthoni laborálás, de a képek készítése igen. Keresztszüleimtől kapott első saját kis automata gépemmel megindult a képek gyártása. Később már a szülői gép is kezembe került, ahol megtanultam mit jelent 36 kockát jól beosztani. Később az első kölcsön kapott digitális géppel már minden más lett. Elkezdtem rendezvényeken fotózni, amit most is szívesen teszek, de már saját, komoly felszereléssel. Azóta ismereteimet a fotózás területén autodidakta módon fejlesztem, köszönve körülöttem lévő kollegák önzetlen segítségét. Életünk egyik legszebb pillanata az esküvő. Feladatom e nap múlhatatlan pillanatainak megörökítése, hisz ezek a képek lesznek azok, amelyek évek múltával is ugyanazon érzelmeket hozzák elő a párból, mint akkor, a nagy napon. Szeretnék olyan albumot átadni minden ifjú párnak, ami a kötelező beállításokon, csoportképeken túl, az esküvő eseményeit, hangulatát, valamint a násznép és a pár élményeit is képes megörökíteni.

Zoom Studio

Zoom Studio

Az esküvő fotózás a legösszetettebb feladat a fotósok számára.A folyamatos készültség, kreatív gondolkodás és a megfelelő szaktudás elengedhetetlen a pillanatok megörökítéséhez. Ezért azt hiszem nem kell különösebben ecsetelnem, miért fontos a megfelelő fotós kiválasztása egy esküvőre.A fénykép az ami, évek múltán igazi emlék lesz. A videót már nem kapjuk elő minden pillanatban, egy fotó viszont állandóan velünk lehet. Rossz képek miatt nem lehet megismételni az esküvőt!Ami igazán fontos, hogy jól érezzétek magatokat az esküvőtök napján, hiszen hangulatotok a képeken is meglátszik majd.Ezért fotózáskor fontosnak tartom, hogy a legkevésbé se zavarjam meg az események menetét.Amíg az esküvőtök napjára vártok, szívesen dokumentálom azt is, milyenek voltatok a nagy nap előtt.

Tuti menü