Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői fotósok Budapesten képes leírás - Esküvő fotózás.tlap.hu
részletek »

Esküvői fotósok Budapesten - Esküvő fotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvofotozas.tlap.hu » Esküvői fotósok Budapesten
Keresés
Találatok száma - 44 db
Agárdi Gábor

Agárdi Gábor

Esküvői fotózás kicsit másképp: esküvői fotós, esküvő fotózás, képek ahogy látni szeretnéd. Üdvözöllek esküvőfotós oldalamon! Amennyiben Te, vagy valamely ismerősöd, rokonod esküvőre, eljegyzésre készül, a legjobb helyen jársz. Ha még nem tudatosodott volna benned, épp arra készülsz, hogy életed egyik legszebb legintimebb pillanatát egy számodra idegen személlyel megosztod. Ez a bizalom számomra mindennél fontosabb, de egyben alapfeltétele annak, hogy a jeles eseményről olyan emléket készítsek nektek, amilyet megálmodtatok. Az esküvő fotózás a fotós munkák között az egyik legnehezebb. Olyan ez, mint egy világcsúcs döntés pillanata, nincs mód ismétlésre! A jó esküvőfotós egyszerre fotóriporter, portré- és modellfotós, valamint jóbarát! Szerencsére a fotósok között is nagy az egymásra irányuló nyomás így a folyamatos önképzés elengedhetetlen. Ennek köszönhetően egyre jobb és jobb fotósok állnak munkába és késztetik fejlődésre a többieket. Ennek a folyamatnak pedig két nagy nyertese van: TI, az ifjú pár

Artbalance

Artbalance

Azt gondoljuk, szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert a fotózásban nem munkára, hanem hivatásra leltünk. Számunkra a fotózás nem csak munka, hanem szenvedély és életforma, amivel magunkon kívül másoknak is örömet szerezhetünk. Csapatunk a fotózás iránti elhivatottságot és a magunkkal szemben támasztott maximalizmust egyesíti, ezzel biztosítva ügyfeleink számára a kiemelkedő minőséget. Hisszük és valljuk, hogy csak akkor tudunk igazán jó fényképeket készíteni, ha a különleges pillanatokat együtt éljük meg ügyfeleinkkel / modelljeinkkel. A tökéletes végeredmény valamint annak érdekében, hogy egyetlen pillanatot se szalasszunk el, párban dolgozunk, továbbá igény esetén háttérfotósokkal/segédekkel egészítjük ki csapatunkat. Magas minőségű technikai felszerelésünknek köszönhetően, bármely megbízást minden részletre kiterjedően, több stílusban örökítünk meg legyen szó portré-, esküvő-, termék- vagy akár épületfotózásról. Ha felkeltettük érdeklődését, kérje ajánlatunkat.

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs fényképész vagyok. Magamról: 6 éve fotózok esküvőket, minden esküvő nekem egy hatalmas élmény!Nagyon fontosnak tartom, hogy ne szalasszak el semmilyen fontos pillanatot. Tudom, hogy egy ilyen nap megismételhetetlen. Szabadtéri felvételekhez nagyon sok jó helyszínt ismerek, kerülöm az erőltetett beállításokat, megteremtem a jó hangulatot, hogy vidám, megnyerő képeket készítsek! Angolul alapszinten beszélek!

Beauty Photography

Beauty Photography

Hiszünk abban, hogy egy megfelelő esküvői fotózáshoz a kiváló technikai felszereléseken túlmenően a kölcsönös szimpátia és a kitűnő ügyfélbarát magatartás elengedhetetlen. Tőlünk egy kreatív fotós csapat összehangolt munkáját kapod a nagy napról készülő képek elkészítéséhez. Mindent megteszünk azért, hogy az esküvőd napján a fényképezőgépeink minden momentum alkalmával és az összes különleges pillanatban villanjanak és rögzítsenek, hogy hosszú évek múlva is örömmel nézegesd albumodban az általunk készített fényképeket egy olyan eseményről, ami megismételhetetlen. Látogasd meg weboldalunkat és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Bestphoto4u - Miseta Zsolt esküvő fotózás és gyermekfotózás

Bestphoto4u - Miseta Zsolt esküvő fotózás és gyermekfotózás

Amennyiben esküvő fotózáshoz fotóst kerestek a nagy napra, kérlek olvassátok el a bemutatkozásom, nézzétek meg a fotóimat és ha tetszenek a munkáim, örülnék ha megtisztelnétek a bizalmatokkal, hogy én kísérhesselek végig benneteket a nagy napotokon, megörökítve annak múló és gyönyörű pillanatait. Esküvő fotózás Előkészület fotózása Szertartás fotózása házasságkötő teremben Templomi esküvő fotózása A család és a násznép fotózása a szertartás/szertartások után Kreatív fotózás (ezt javaslom más napra tenni és ha lehet délutáni időpontot választani) Lakodalmi helyszín fotózása Lakodalom fotózása (ez jobbára a menyecske tánc után ér véget) Jegyesfotózás vagy e-session Kreatív fotózás párok részére. A fotózás lehet szabadban, vagy stúdióban. Kötöttségektől mentes vidám fotózás, ahol a párok az esküvő feszültségei nélkül ünnepelhetik szerelmüket. Ezen kívül remek alkalom, hogy a pár megismerkedhessen a fotóssal.

Biri Ádám

Biri Ádám

Házas emberként tisztában vagyok vele, hogy egy menyegző mennyire különleges jelentőséggel bír az ifjú pár és családja életében. Jelenleg főként esküvőkkel foglalkozó fotósként azt tekintem az elsődleges célomnak, hogy ennek a nagyon különleges napnak minden fontos eseményét a lehető legjobb minőségben megörökítsem. 2008-ban döntöttem úgy, hogy a fotózás iránti érdeklődésemet próbára teszem, ekkor meg is vásároltam első komolyabb fényképezőgépemet. Azóta aktívan fotózok, főként esküvőket, bár a fotózás egyéb területei is egyaránt foglalkoztatnak. Tudásomat folyamatosan fejlesztem, részben saját szórakoztatásomra, de főleg, hogy másoknak örömteli pillanatokat szerezhessek képeimmel.

Birta Endre

Birta Endre

Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat, amelyben élünk, amikor szeretünk. /Hioszi Tatiosz/ Képeimmel hangulatot teremtek - a pillanat varázsát keresem az idő örök múlásában, melyet a fényképek idézhetnek újra emlékezetünkbe. Az élet körülöttünk folyamatos változásban van. Ebben a körforgásban mindig kapcsolatban vagyunk egymással, akár csak egy rövid kis időre, egy pillanatra is. A pillanat megismételhetetlen szépsége számtalan érzést ébreszt lelkünkben, életünk e tünékeny momentumok sorozata. Az én szemszögemből minden fénykép megörökít egy érzelmi állapotot, a benne tükröződő hangulatot, hogy évek múltán újra visszaadhassa azt az embernek. Egy igaz fénykép örök emlék.

Bodai Imre

Bodai Imre

Az esküvő előtt egyeztetjük az esküvő pontos idejét, helyét, a szertatás menetrendjét. Megbeszéljük az elképzeléseket, igényeket. Kiválasztjuk a beállított, kreatív esküvői fotók elkészítésének a helyét. A megbeszélésre notebookot viszek, így a netes galériákon túl akár egy-egy esküvő teljes anyagát meg lehet nézni. Beszélgetünk, ismerkedünk, hogy az esküvőn fesztelen legyen a kapcsolat, és ne egy ismeretlen esküvői fotós kattogtassa a fényképezőt. Megbeszéljük, pontosan mennyibe fog kerülni a fotózás, hány képet lehet kiválasztani az esküvőn elkészülő fotókból. Megállapodást kötünk, amely garanciát jelent, hogy a megbeszélt összegen felül nem lesznek rejtett költségek!

Bodogán Sándor

Bodogán Sándor

A fényképen mindig két ember van. A fényképész és a néző Ansel Adams.Sokat gondolkodtam, hogy mi is lehetne bemutatkozásom előszava, de csak képek és érzések sokasága járta át testemet, melyeket a fotózások alkalmával megtapasztaltam, megéltem, átéltem. Képeket a galériában lehet nézegetni és talán érzések is elővillannak, ha ügyesek voltak a webes srácok. Amikor fotózom, megszűnik az idő múlása, megtámad kreatív énem, és kiélhetem magam. Bodogán Sándornak hívnak, 1980. április 25. én születtem Nyírbátorban és ott is nőttem fel. Jelenleg Budapesten élek. Fotózással 2004 - ben kezdtem el ismerkedni, barátkozni. Ami először mókának és hobbinak indult, majd szép csendesen életcéllá, életfeladattá vált. Első zárkattanásaim egy Zenit ET1-es géppel voltak , de az hamar kudarcba fulladt, a nyersanyag és előhívási költségek miatt. Így 2004-ben elkezdtem rájárni egy céges kompakt Nikonra (Coolpix 885), azt hiszem itt kaptam rá a fotózás izére. Annyira, hogy 2005 márciusában megvettem első tükörreflexes gépem (Nikon D70) és ott lettem teljesen rabja a fotózásnak. 2005 szeptemberében beiratkoztam a Fotóart magazin alap fotós oktatására és azóta is folyamatosan fejlesztem magam. A tanfolyam elvégeztével lecseréltem Nikon felszerelésem Canon termékekre és azóta is Canon gombot nyomogatok.

Hirdetés
Deák Szabolcs

Deák Szabolcs

Deák Szabolcs fotográfus fő területe esküvők megörökítése. Kiadványoknak készít illusztrációkat, portrékat. Deák Szabolcs specialitása a hegymászás közben készült képek.A Kertészeti Egyetemen végeztem 1997-ben, majd 1999-ben felvételiztem a MÚOSZ Bálint György Újságíró Akadémiájára, hogy a gyerekkori hobbimat fotóriporteri diplomával is megpecsételjem. Azóta megragadtam a szakmában és sok minden más mellett nagy szeretettel vállalom esküvők fotózását. Szabadidőmben a természetet járom, próbálom felkutatni Magyarország rejtett értékeit, s magashegyi turistaként néha távolabbi vidékekre is elvetődöm.

Déber Gábor

Déber Gábor

Fontos számotokra az emberi jelenlét a szolgáltatás mögött? Szeretnétek életetek legszebb emlékeit a legjobb kezekben tudni? A szertartáson túl a szerelmet, a barátságot és az örömöt kapom lencsevégre - hogy évek múltán is meleg szívvel gondoljatok vissza a Nagy Napra. Engem ez tesz igazán boldoggá! Mottóm: If you want to be a better photographer, be a better person! Nézzétek meg képeimet és bemutatkozó videómat! Ha tetszenek, várom hívásotokat, beszéljünk a továbbiakról!

Énfotósom Kft

Énfotósom Kft

Esküvő, modell, portré és tárgyfotózás, weblap és arculattervezés és még sok minden más. Mindent a szemnek!Az énFotósom a fiatalság hatalmas lendületét, ambícióit, páratlan kreativitását vegyíti a digitális világ korlátlan lehetőségeivel a fényképeszet, a látványterv és a grafika összes területén, mindenki számára. Fiatal, mégis tapasztalt csapatunk tökéletesen kielégíti elvárásaid; legyen szó esküvőről, portréról, honlapról vagy egy céges nyomtatványról.

Erdős Mónika

Erdős Mónika

A Tradíció Stúdió esküvői fotózás és videózásra szakosodott. Esküvői riport és portré fotózást vállalunk az ország egész területén. Kérlek nézz szét a galériánkab tekintsd meg az esküvő könyveinket, albumainkat legjobb fotóinkat. Esküvői galéria, portfolio és Slide show.Kedves Jegyespár! Fotós pályafutásom a reklámfotózás területén kezdődött, pár éve azonban Robi ösztönzésére és kérésére csatlakoztam a Tradíció Stúdió csapatához, aki látott a korábbi munkáimban fantáziát és kellő kreativítást az esküvőfotózás nehéz műfajához. Leginkább csapatban-párban dolgozunk - ennek számos előnye miatt -, de önállóan is vállalok fotózást ha felkérnek rá. A fotózás minden területe, témája más és más indíttatást, hozzá állást követel. Az esküvő két ember életének legszebb és legszentebb pillanatai közé tartozik. Minden pár szeretné megosztani családjával és barátaival is azt a bensőséges és intim napot amikor mindez valóra válhat.

Esküvői fotó

Esküvői fotó

Egy ember, egy család életében olyan sokszor akad pillanat amikor megnézegetik eddig készült fényképeiket, albumjaikat. Olyan sokan szeretjük ezeket a perceket. Újra és újra felidézzük az életünk fontos dolgait. Ez természetes folyamat, viszont, hogy kit választasz fotósodnak, az egy nehezebb döntés. Nem minden eseményre kell engem hívjál, de vannak kiemelt események, mint például az esküvői fotó, a gyermekedről készült első portfólió, majd a ballagások. Úgy válassz most, hogy ezekre az eseményekre már ne kelljen újra keresni a megfelelő fotóst.

Esküvői fotósok

Esküvői fotósok

Esküvői fotósok bemutatkozó oldalai, online katalógusai, referenciái .Elérhetőségek, honlapcímek, e-mail címek, google maps térképes megjelenés, tematikus, és terület alapú keresési lehetőségek. Online árajánlatkérés egyszerre több fotóstól esküvői fotózásra egy l pésben ingyenesen. Szolgáltatói toplista.

Fleckfoto

Fleckfoto

Cégünk hosszú idő óta foglalkozik esküvők, portrék, gyermekek, szalagavatók, ballagások, színházi előadások és különböző iskolai , munkahelyi rendezvények fotózásával. Igény esetén a rendezvény helyszínén készült képek azonnali kinyomtatására is van lehetőség. Vállalunk ezenkívűl sárkányrepülővel és helikopterrel történő légi- és objektumfotózást !!! Fő célkitűzésünk mindenkor a kiváló minőség biztosítása, és az egyedi igények teljesítése.

Foto TéTé

Foto TéTé

Esküvőfotózásra mindig két fotóssal megyünk, így biztosítva, hogy minden fontos pillanatot megörökítsünk még akkor is, ha az ifjú pár elszakad egymástól a nagy nap folyamán. Továbbá így a megismételhetetlen pillanatokat egyszerre két szemszögből is meg tudjuk örökíteni. Esküvőfotózásra mindig két fotóssal megyünk, így biztosítva, hogy minden fontos pillanatot megörökítsünk még akkor is, ha az ifjú pár elszakad egymástól a nagy nap folyamán. Továbbá így a megismételhetetlen pillanatokat egyszerre két szemszögből is meg tudjuk örökíteni. Részletekért, fotóinkért tekintse meg weboldalunkat vagy keressen e-mailen, telefonon! Sminkesünkkel lehetőséget biztosítunk arra, hogy a menyasszonyi sminket fotózás közben és után is felfrissítsük, átalakítsuk, sőt akár egész este során karbantartsuk a koszorúslányokéval illetve az örömanyákéval együtt.

Tuti menü