Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői fotóhelyszín képes leírás - Esküvő fotózás.tlap.hu
részletek »

Esküvői fotóhelyszín - Esküvő fotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvofotozas.tlap.hu » Esküvői fotóhelyszín
Keresés
Találatok száma - 5 db
Esküvőhelyszín nem csak fotózásra

Esküvőhelyszín nem csak fotózásra

A Musztáng rendezvényterem csapata több száz esküvőt tudhat maga mögött. A helyszín kiválóan alkalmas akár téli, akár nyári esküvő lebonyolítására. A napfényes terasz mesés hangulatot varázsol, csodálatos esküvőhelyszín lehet, de akkor sem kell megijedni, ha elered az eső. A vendégek fedett teremben is élvezhetik az étterem ínycsiklandó ételsorát. Segítséget nyújtunk a megfelelő segítők, a zenészek, a fényképész és a ceremóniamester kiválasztásában is. Bízza ránk magát, ünnepeljen felhőtlenül! Kérdés esetén hívjon bizalommal.

Gödöllői Királyi Kastély

Gödöllői Királyi Kastély

A Gödöllői Királyi Kastély weboldala - Royal Palace of Gödöllő - Königliches Schloss Gödöllő.A magyarországi kastélyépítészet egyik legjelentősebb, méreteiben is impozáns műemlékegyüttesének építtetője Grassalkovich Antal gróf (1694-1771), a XVIII, században újraformálódó magyar főnemesség jellegzetes alakja, királyi személynök, a Magyar Kamara elnöke és Mária Terézia (1740-1780) bizalmasa. Mayerhoffer András (1690-1771) salzburgi származású építőmester 1735 után kapott a főúrtól megbízást a kastély építésére.

Kastély specialista

Kastély specialista

A kastélyspecialista ajánlatai. Rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín, konferenciahelyszín, étterem, szálloda. Kastélyhotel, kastélyszálloda, kastélyétterem.Kastély, kastély szálloda, kastélyhotel, palota, kúria, udvarház, rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín... Weboldalunkat az elegáns környezetet kedvelő magánszemélyek, turisztikai szakemberek, rendezvény- és esküvőszervezők számára hoztuk létre. Helyszíngazdák, szállodai és éttermi specialisták valamint kommunikációs szakemberek véleményének meghallgatása, több éves fejlesztés után mutatkozunk be. Kastély kereső: kirándulás, magánlátogatás, céges rendezvény, konferencia, sajtótájékoztató, termékbemutató, partnerparty. Esküvő, baráti összejövetel, privát party. Ha eseménye megálmodott helyszíne kastély, palota, kúria vagy udvarház, nálunk ezt is megtalálja.

Nagytétényi kastély

Nagytétényi kastély

A magyar késő-barokk építészet kiváló alkotásai közé tartozó nagytétényi Száraz-Rudnyánszky kastély a Grassalkovich-típusú kastélyok stílusjegyeit mutatja. A trapézidomba komponált, A betűt formázó épülettömb északra néző cour d'honneur-ös (díszudvaros) főhomlokzatát barokk programmal alakították ki. A korszak igényei szerinti, kissé színpadias, gazdag fény-árnyék hatásokat biztosító párkányok, pilaszterek, oszlopok és fülkék tagolják. Az igényes szobrászati dísz méltó koronája az épületnek: a kupolára emlékeztető tetőszerkezettel fedett középrizalit oromzatában a Száraz és Rudnyánszky család címere büszkélkedik.

Zichy-Hadik kastély

Zichy-Hadik kastély

A háromcsillagos klasszicista kastélyszálló az ideérkező vendégek részére igényes szórakozást és zavartalan pihenést biztosít, távol a város zajától, csodás környezetben, mégis könnyen megközelíthető helyen, mindössze 9 km-re az egykori koronázóvárostól, Székesfehérvártól. A kastélyt Gróf Zichy Ferenc, a monarchia pénzügyminisztere építette 1821-ben. Keletkezésére vonatkozóan a tulajdonos családban érdekes szóbeli hagyomány tartotta fenn magát, miszerint Ferenc császár egy alkalommal így szólt volna Gróf Zichy Ferenchez: 'A jövő esztendei hadgyakorlatok Fejér megyében lesznek, hallom ott Önnek szép kastélya van, ott fogok megszállni.' A kastély abban az időben még nem volt meg, Zichy gróf azonban rögtön futárt menesztett azzal a paranccsal, hogy haladék nélkül fogjanak hozzá a kastély megépítéséhez. 8 hónappal alatt készült el a kastély.

Tuti menü